6 Mayıs 2010 Perşembe

romalılar çıldırmış olmalı

Bugün Roma'daki tenis maçlarını izlerken yukarıdan geçen helikopterlerin sesleri, siren sesleri, bağırışlar falan vardı hep. Hiç o zaman aklıma gelmedi. Akşam son maçta tribünlerde 10-20 kişi görünce bir anda her şey aydınlandı.

Foro Italico bölgesi bir spor kompleksi. Roma ve Lazio'nun maçlarını oynadığı Olimpiyat Stadı'ndan yüzme havuzuna bir çok fasilite mevcut. Roma Masters ve Roma Açık da bu kompleksin içindeki kortlarda yapılıyor. Hatta bu sene yenilendi o kort. Kırmızı daire içindeki olan yer merkez kort. Devasa yapı ise Olimpiyat Stadı. Her neyse.

Akşam İtalya Kupası finali vardı. Roma ile Inter karşılaştılar. Bu iki takım şu sıralar birbirine her zamankinden daha kıl. Zira Inter, Roma'nın 2 puan önünde şampiyonluğa gidiyor ve geçtiğimiz hafta sonu bir başka başkent temsilcisi ve Roma'nın ezeli düşmanı Lazio, Inter'e hafif yattı ve maçı kaybetti gibi. Hatta öyle ki Lazio gol yedikçe ev sahibi Lazio taraftarları sevindi. Hal böyle olunca Romalılar daha bir bilendiler bu kupa finaline. Ama sonuç yine hüsran. Inter 1-0 kazanarak kupanın sahibi oldu.

Stattan çıkan ve deliren Roma taraftarları -İpek Şenoğlu'nun twitterından okuduğuma göre- gecenin son maçı olan Peschke/Srebotnik-Dushevina/Jans arasındaki çiftler müsabakasını bölmüşler korta dalarak. Maç yarım kalmış. 

0 yorum:

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP