24 Eylül 2009 Perşembe

tayland'da rafael nadal teklif ediyormuş

rafael nadal tayland'daki turnuvadan karın kaslarındaki (göbüş) sakatlık nedeni ile çekildi fakat kız arkadaşı xisca (maria francesca perello) ile orada kalmaya devam ediyor.. nadal denize nazır bir villa, bir yat, bir uçak ve 3 tane sadık himzetkar kiralamış.. tatilin çok romantik olmasını istiyormuş.. evlilik teklifi için ortam hazır.. federer, roddick, mirza ve bolelli'den sonra şunu diyebilirim: bu sene iyi nikah yaptı..

bu arada konuyla alakasız blogda olmazsa olmaz bir fotoğraf ile postu bitiriyorum..

belsiz flavia..

Read more...

davis cup 2010 tablosu

davis cup world group 2010 kuraları çekildi.. eşleşmelerde ilk göze çarpan ispanya - isviçre arasındaki ilk tur mücadelesi.. olası bir rafael nadal -roger federer maçı ve ispanya zemin seçimi yapacağından toprak kortta olacak.. tam da toprak kort sezonunda.. federer ne yapıp edip isviçre kadrosunda yer bulur kendine çünkü davis cup kupası eksiklerinden biri.. ama rafael nadal oynar mı, sağlığı elverir mi bilemem.. verdasco - federer'e de fitim..

sırbistan ile abd arasındaki eşleşme de dikkat çekiyor.. andy roddick ile novak djokovic ilk defa nole'nin evinde buluşabilirler.. nole daha rahat olduğu yerde roddick karşısında daha özgürce oynayabilir.. yine almanya - fransa da yakın güçlerin mücadelesi..


Read more...

22 Eylül 2009 Salı

hello juju...

...we've been expecting you!

Read more...

doğu ve uzakdoğu turu başladı

wta doğudaki turnuvalarla devam ediyor.. bu hafta taşkent ve seul'deyiz..

taşkent'te geçen sene burada ilk wta tour şampiyonluğunu kazanan sorana cirstea bu sene yok.. seul'e katılmayı tercih etti.. özbekistan'da öne çıkan isimler rus asıllı kazak yaroslava shvedova, geçen haftanın şampiyonlarından shahar peer, istanbul cup'ta da gördüğümüz olga govortsova ve yükselen rumen tenisinin temsilcilerinden olaru ve niculescu..

tekler ana tablo

çiftlerde 1 numaralı seribaşı ipek şenoğlu/yaroslava shvedova çifti.. burada da şampiyon olamazlarsa hiçbir yerde olabileceklerini sanmıyorum..

hansol kore açık'ta 1 numaralı seribaşı slovak daniela hantuchova.. istanbul cup şampiyonu vera dushevina, francesca schiavone, medina garriguez, anna-lena grönefeld, maria kirilenko diğer isimler.. sorana cirstea ilk turda grönefeld'e elenip şaşırttı beni..

tekler ana tablo

atp ise bir haftalığına avrupa'da takılıyor.. bükreş'te bcr romania open ve metz'de open de moselle turnuvaları var.. bükreş'teki turnuva ispanyollar ile romenler arasında geçecekken fransa'daki turnuva fransızlar ile almanlar arasında..

bcr open romania
open de moselle

Read more...

ayran içtik ayrı düştük

bayram arasında neler oldu?

çek cumhuriyeti ve ispanya davis cup finaline yükseldiler.. final 30 kasım'da..

serena williams tampon reklamında boy gösterdi..


martina hingis katıldığı dans yarışmasında ilk turda elendi..

ernests gulbis marat safin'in koçu hernan gumy ile çalışmaya başladı..

anna kournikova enrique iglesias'tan 2 aylık hamileymiş.. öyle diyolar valla..

her ne kadar babalık onu uykusuz bıraksa da

federer darth vader'a doğru olan yolculuğuna devam etti..



guangzhou international'ı shahar peer kazandı.. 3 sene sonra gelen şampiyonluk..

quebec city'i melinda czink kazandı..

ve justine henin tsi 20:00'de bu akşam belçika televizyonlarında bir açıklama yapacak.. merakla bekliyoruz seni juju..

Read more...
yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP