26 Kasım 2010 Cuma

adidas'ın erkekler 2011 ozi açık kreasyonu

Verdsaco

Tsonga

Murray


Gonzalez

Ayrıca Murray ve Verdasco'nun Roland Garros kıyafetleri de belli:

Verdasco RG


Murray RG

Read more...

ana ivanovic'in 2011 ozi açık kıyafeti



Bunları da Sorana Cirstea falan giyecek:



Read more...

serena çekildikçe çekiliyor

Önce izleyin..


Şimdi başa alın ve sadece müziği dinleyerek okuyun:

Bir tenisçi.... (dırırırı rırırı rırırı) Bir şampiyon.... (dırırırı dırırı rırırı) Bir cam parçası.... (Nııı nııı nııı nıı nııııııı)

Vay arkadaş! Wimbledon'ı kazandıktan birkaç gün sonra nası olduğunu hâlâ anlamadığım bir şekilde ayağını kesen ve ameliyat olan Serena Williams, Avustralya Açık'tan da çekildi. Birkaç gün önce Hopman Kupası'ndan çekildiğini açıklamıştı. Bu, 2000 puanın daha uçması demek. Yani ABD'li Şubat başında ilk 10'un dışına çıkacak.

Bence bu normal değil. Olay ilk olduğu zaman turnuvalardan kaçmak için yaptığını sanmıştım ancak Amerika Açık'ı ve Doha'yı da atlayınca utanmıştım. Fakat bu hiç mantıklı değil. Ben yine şüphelenmeye başladım. Başka bir yerinde bir sorun var. Bence bir dizi estetik ameliyat falan oldu. (Ortalığı bulandırmam lazım rahat duramıyorum)

Olduğu ameliyat 6-7 ay kortlardan uzak kaldıracak türden değil. Paranormal aktivite, ay vant tu bıliv! Mulder ve Scully göreve! Şimdi!

Read more...

foto: jurassic park'a dinozor lazımmış abi




Jurassic Park şimdilerde çekilse özel efekt falan gerekmez. Gerçekten.

(Foto: Getty / Reuters)

Read more...

wtf 2010: federer ve murray son dörtte

B Grubu'dan ooo-laan-laar çık-sın-lar!

Roger Federer grubu lider olarak tamamlayıp son dörde kalırken, Murray ikinciliği aldı. Son dakikada Söderling bir sürpriz yapar mı dedim yapamadı. 15-1 oldu yahu. Bir de Roddick var böyle Federer'e karşı sürünen.

Söderling ilk sette fena değildi ancak o tie-break'in sonundaki çok komik hatası olmadı. Özellikle Federer'in servisinde set puanı çevirdikten sonra. O noktada emin olmadığın topu dışarı bırakmayacaksın.

Günün ikinci maçında Ferrer iyi başladı iki sete de ama akıbet aynı. İlk sette 2-0'dan sonra verilen altı oyun. İkinci sette keza beş oyun üst üste vermesi. Fiziksel problemlerim var demiş maçtan sonra İspanyol.


Federer ve Murray rakiplerini beklemeye başladılar.

Read more...

25 Kasım 2010 Perşembe

wtf 2010: beşinci günün programı


16:00
[2] R Federer (SUI) vs [4] R Soderling (SWE)

22:00
[5] A Murray (GBR) vs [7] D Ferrer (ESP)

Bu grupta işler karışık. LoveGameTennis'ten büyük hizmet. Hesapladık. Gecenin dördünde kim nasıl çıkar hesapladım ama yanlış hesaplamış olabilirim. LoveGameTennis, kurumsallıktan ve güvenilirlikten uzak bir blog.. LoveGameTennis...

1. Federer Söderling'i yenerse,

1.1. Murray Ferrer'i yenerse Federer ve Murray
1.2. Ferrer Murray'i yenerse

1.2.1. Federer ve Ferrer ikişer sette kazanırlarsa üçünden biri (oyunlar)
1.2.2. Federer iki, Ferrer üç sette kazanırsa Murray
1.2.3. Federer üç, Ferrer iki sette kazanırsa Söderling
1.2.4. Federer ve Ferrer üçer sette kazanırsa Murray veya Söderling (oyunlar)

2. Söderling Federer'i yenerse,

2.1. Ferrer Murray'i yenerse Federer ve Söderling
2.2. Murray Ferrer'i yenerse

2.2.1. Söderling ve Murray ikişer sette kazanırlarsa oyunlara bakılacak.
2.2.2. Söderling iki sette kazanır, Murray üç sette kazanırsa Söderling ve Federer
2.2.3. Söderling üç sette kazanır, Murray iki sette kazanırsa Federer ve Murray
2.2.4. Söderling ve Murray üçer sette kazanırsa Federer ve ikisinden biri (oyunlar)

Federer'in çıkamama şansı olan tek durum 2.2.1. Onda da oyunlarda belki çok üstündür o kadarına bakmadım.

Read more...

foto: tanrı yanılgısı

"Dibinde ulan dibinde"

Jerry Seinfeld tarzı söylenecek: "Newman!!"

Bugün Roddick'i yenmesi gerçekten "mecik"




Bu dört fotoğrafta da gerilim müziği koy arkaya oturur bence.

(Foto: Getty / Reuters / AP)

Read more...

wtf 2010: ağlamıyorum gözüme bir şey kaçtı


Sıcak çarptı "Tamam" dedik. "Çok doğal, olur öyle, insan bu sonuçta evet" dedik. Noldu sonra polen alerjin oldu. "Tamam" dedik. "Olur öyle." "Polen bu benim de vardı eskiden ama hapşırtmazdı, kaşındırırdı beni" dedim ben, kendi özelimde konuştum. Bazen konuşurum kendi kendime. Sonra karnın ağrıdı. "E yediklerine bir dikkat edeydin, güzel besleneydin" dedik. E be çocuk, her şey seni mi buluyor?

Dünya 1 numarası ile oynuyorsun ve gözüne bir şey oluyor. Lens batıyor, toz kaçıyor her neyse... Ama hepsi de seni mi buluyor yahu. Yeter.

Tamam sarhoş bir anında, "Ben Nadal'ı gözü kapalı yenerim ulaaayn" dedin belki bilemem de bu kadar ciddiye alıp sözünün arkasında durmana gerek yoktu. 38 göz, 23 kolla Nadal'ı yenemeyecek adamlar var dünyada, sen tek gözle oynamaya kalkıyorsun. Pes! Pes! Korsan mısın? Uçan Spagetti Canavarı'nın mı müridisin?


Velhasıl kelam tek gözü kalmış Djokovic, Nadal'a iki sette boyun eğdi. Bu maç başa baş giderdi dostlar, ben söyleyeyim size. Sırp, servisini kırdırdıktan sonra hemen karşılık verince anladım ben bunu. Ama ilk sette 5-5'te göz sukoyverince olmadı.

Günün ilk maçında Berdych, Roddick'i yendi. Sürpriz bu. Cuma günü Djokovic ile Roddick, Nadal ile Berdych oynayacak.

Djokovic yenerse çıkıyor.
Djokovic yenilirse, Berdych de Nadal'ı yenerse Nadal ve Berdych,
Djokovic yenilirse, Nadal da Berdych'i yenerse Nadal ve üçünden biri... Setler ve oyunlara bakılacak.

Read more...

23 Kasım 2010 Salı

wtf 2010: üçüncü günün programı


14:15
[3] L Dlouhy (CZE) / L Paes (IND) vs [7] J Melzer (AUT) / P Petzschner (GER)

16:00'dan sonra
[2] R Federer (SUI) vs [5] A Murray (GBR)

20:15'ten sonra
[1] B Bryan (USA) / M Bryan (USA) vs [6] M Fyrstenberg (POL) / M Matkowski (POL)

22:00'den sonra
[4] R Soderling (SWE) vs [7] D Ferrer (ESP)

Read more...

foto: baklava olsa da yesek

Baklava desenini severim. Çorapta daha çok severim. Özellikle dize kadarsa. Marsilya'nın da vardı forması böyle. Güzeldi.

"Neeeee. Şimdi de X-Box mı?"

"Sen ha!?"

Vamos ulan!

"Ne goydun lan gaffana?"

"Ben Vera değilim, Vera değilim"

Münch'ün Scream'i.. Skrik'i.. Zorlamayın daha!

"Hummm.. Hepsi de birbirinden yakışıklıymışşhh"

(Foto: Getty / Reuters)

Read more...

wtf 2010: ikinci gün

Bugünün ilk maçı Nole ile Berydch arasındaydı.

2008'in şampiyonu 6-3'lük iki set ile kazandı ama Djokovic gerçek bir testten geçmedi bunu söyleyeyim. Tomas Berdych o, Wimbledon sonrası haliyle devam ediyor burada da. Sanki "Ne arıyorum ben bu koca adamların arasında" der gibiydi.

Wimbledon yarı finalinde yendiği Djokovic karşısında maça çift hata ile başlayan Çek raket, servis attığı bu oyunu çift hata ile noktalandırdı. Djokovic bu avantajı set sonuna kadar götürdü ve dokuzuncu oyunda da servis kırarak 6-3 ilk seti aldı.İkinci setin ilk ve üçüncü oyunlarında 0-30'dan dönen Djoker, aradaki oyunda da servis kırıp 3-0 öne geçti ve ikinci seti de 6-3 kazandı.

Djokovic file önünde çok başarılıydı bugün. Voleleri yerinde, fileye gelme zamanlaması iyiydi. Servisleri, özellikle ikinci servisleri, etkiliydi ve az hata yaptı.

Maradona da izledi bu maçı kenardan. Djokovic, "Bazı detaylar üzerine çalıştık, elleri nasıl kullanmak gibi.." diyerek yine yapmış esprisini.

Akşamki maçta 2008'de sezon sonu turnuvasına katılmayan geçen sene de set dahi alamadan elenen Nadal ile ilk defa Londra'da korta çıkan Roddick karşılaştı. Djoker'in aksine Rafa iyi bir testten geçti.

Sol omzundaki tendinit vakası yüzünden Paris Masters'tan çekilen ve iyileştikten sonra ilk defa korta çıkan İspanyol daha ilk oyunda servisini kırdırdı. Roddick gibi iyi servis atan bir adama karşı, hele ki böyle hızlı bir kortta servis kırdırırsanız işiniz zordur.

Roddick ilk sette öndeyken belliydi bu maçın üç sette biteceği ve en az bir setinin tie-break'e gideceği. "Maç bittikten sonra tahmin etmek kolay Onur efendi" diyenler için Twitter'da ilk set oynanırken bu düşüncemi yazdığımı da belirtmek isterim. Naaaabbeer?

İkinci seti izleyemedim. Yine setin başında servis kırdırmış Nadal ancak hemen cevap verebilmiş. Ben bunu beklemiyordum işte. Herkes servisine tutunur da gider diyordum. Neyse. Tie-break'te 7-5 kazanmış Nadal.

Son sette de artık servisi düşen Roddick karşısında dünya 1 numarası iyi de servis atarak galip gelmeyi başardı. Maçı Kylie Minogue da izliyordu ne güzel değil mi...

Pazar günü yapılan maçlarda, B Grubu'nda Federer Ferrer'i, Murray de Söderling'i yendi. O maçları izleyemedim bir şey yazmamı beklemeyin benden. Tek diyeceğim şey, sürpriz olmamış.

(Foto: Getty / Reuters)

Read more...
yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP