26 Kasım 2010 Cuma

wtf 2010: federer ve murray son dörtte

B Grubu'dan ooo-laan-laar çık-sın-lar!

Roger Federer grubu lider olarak tamamlayıp son dörde kalırken, Murray ikinciliği aldı. Son dakikada Söderling bir sürpriz yapar mı dedim yapamadı. 15-1 oldu yahu. Bir de Roddick var böyle Federer'e karşı sürünen.

Söderling ilk sette fena değildi ancak o tie-break'in sonundaki çok komik hatası olmadı. Özellikle Federer'in servisinde set puanı çevirdikten sonra. O noktada emin olmadığın topu dışarı bırakmayacaksın.

Günün ikinci maçında Ferrer iyi başladı iki sete de ama akıbet aynı. İlk sette 2-0'dan sonra verilen altı oyun. İkinci sette keza beş oyun üst üste vermesi. Fiziksel problemlerim var demiş maçtan sonra İspanyol.


Federer ve Murray rakiplerini beklemeye başladılar.

0 yorum:

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP