22 Eylül 2009 Salı

doğu ve uzakdoğu turu başladı

wta doğudaki turnuvalarla devam ediyor.. bu hafta taşkent ve seul'deyiz..

taşkent'te geçen sene burada ilk wta tour şampiyonluğunu kazanan sorana cirstea bu sene yok.. seul'e katılmayı tercih etti.. özbekistan'da öne çıkan isimler rus asıllı kazak yaroslava shvedova, geçen haftanın şampiyonlarından shahar peer, istanbul cup'ta da gördüğümüz olga govortsova ve yükselen rumen tenisinin temsilcilerinden olaru ve niculescu..

tekler ana tablo

çiftlerde 1 numaralı seribaşı ipek şenoğlu/yaroslava shvedova çifti.. burada da şampiyon olamazlarsa hiçbir yerde olabileceklerini sanmıyorum..

hansol kore açık'ta 1 numaralı seribaşı slovak daniela hantuchova.. istanbul cup şampiyonu vera dushevina, francesca schiavone, medina garriguez, anna-lena grönefeld, maria kirilenko diğer isimler.. sorana cirstea ilk turda grönefeld'e elenip şaşırttı beni..

tekler ana tablo

atp ise bir haftalığına avrupa'da takılıyor.. bükreş'te bcr romania open ve metz'de open de moselle turnuvaları var.. bükreş'teki turnuva ispanyollar ile romenler arasında geçecekken fransa'daki turnuva fransızlar ile almanlar arasında..

bcr open romania
open de moselle

0 yorum:

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP