24 Eylül 2009 Perşembe

davis cup 2010 tablosu

davis cup world group 2010 kuraları çekildi.. eşleşmelerde ilk göze çarpan ispanya - isviçre arasındaki ilk tur mücadelesi.. olası bir rafael nadal -roger federer maçı ve ispanya zemin seçimi yapacağından toprak kortta olacak.. tam da toprak kort sezonunda.. federer ne yapıp edip isviçre kadrosunda yer bulur kendine çünkü davis cup kupası eksiklerinden biri.. ama rafael nadal oynar mı, sağlığı elverir mi bilemem.. verdasco - federer'e de fitim..

sırbistan ile abd arasındaki eşleşme de dikkat çekiyor.. andy roddick ile novak djokovic ilk defa nole'nin evinde buluşabilirler.. nole daha rahat olduğu yerde roddick karşısında daha özgürce oynayabilir.. yine almanya - fransa da yakın güçlerin mücadelesi..


0 yorum:

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP