7 Mayıs 2010 Cuma

roma: itiraf et sen bile inanamadın jj

Serena Williams'ın pek de alışık olmadığımız kritik anlarda yaptığı hatalar bugün Jankovic'in finale yükselmesini sağladı. Jelena Jankovic dün harika bir performans sergilediği maçta Venus Wİlliams'a sadece 1 oyun vererek galip gelmişti. Bugün küçük Williams'ı 4-6/6-3/7-6 mağlup ederek kupaya 1 adım mesafeye geldi.

Serena üçüncü sette iki kez maç puanı kaçırdı. Tie-break oyununda ise 5-2 öne geçmesine rağmen üst üste verdiği 5 puan ile rakibine maçı sundu. Serena'nın bu noktadan maçı vermesi için çok büyük bir konsantrasyon kaybına ihtiyacı var. Neler dönüyordu zihninde bilmiyorum. Maçtan sonra "I think I had an apple in my throat, but it is what it is” demiş. Serena'yı içinde throat geçen bir cümle kurarken görünce insanın aklına ister istemez Amerika Açık yarı finali geliyor.

Bu galibiyet ile Jelena Jankovic bir turnuvada iki Williams'ı da yenen yedinci isim oldu. (Aranxta Sanchez Vicario, Steffi Graf, Martina Hingis, Kim Clijsters -iki defa, Lindsay Davenport ve Justine Henin)

Çoğumuz Sırplar arasında oynanacak bir final beklerken, MJMS yine garip oyunuyla korta çıkıp Ivanovic'e geçiş izni vermedi. Rüya hafta böylece bitmiş oldu Ana için. Hep böyle olmaz mı zaten? Bir tenisçi gelir, arka arkaya iyi tenisçileri devirir ve sonunda karşısına ters bir isim çıkar ve hayallerini yıkar.

Maria Jose Martinez Sanchez yine servislere droplarla karşılık vererek, slicelarla ve volelerle oynayarak kazandı. Wozniacki'nin çaresizliğini Ivanovic de yaşadı. 6-4/6-2 kazanan İspanyol üçüncü tekler şampiyonluğu için yarın korta çıkacak. Ivanovic ise pazartesi 42. basamağa zıplamış olacak. Madrid'de alacağı bir güzel sonuç onu seribaşı yapabilir zira geçen sene katılmamıştı yani koruyacak puanı yok.

0 yorum:

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP