5 Mayıs 2010 Çarşamba

kurutuyorum

Kime elimi atsam, kime başarılı olacak desem kurutuyorum. Ya sakatlanıyor, ya kötü oynamaya başlıyor ya da ailevi sorunları baş gösteriyor. Del Potro için Rafael Nadal'ın elinden Roland Garros şampiyonluğunu alacak adam derdim. Geçen sene o muhteşem 5 setlik maçta Federer'i yenebilse başaracaktı. Ama o, aynı turnuvada hem Federer'i hem Nadal'ı yenmek istedi. Amerika Açık'ı kazandı. Avustralya Açık 2010'da Marin Cilic'e elendikten sonra tek bir maç dahi yapmadı. Geçen hafta antrenmana çıktı ve ağrıları tekrar kendini gösterdi. Ameliyatsız olmayacağı anlaşıldı ve bugün bıçak altına yattı Arjantinli. Operasyon başarılı geçmiş ama 4 ay kortlardan uzak kalacağı anlamına geliyor bu. Amerika Açık şampiyonluğunu korumaya yetişebilecek gibi ama Roland Garros yarı finalinden çok puan kaybedecek. Peki bu adamı hemen Avustralya Açık sonrası ameliyata alsanız ne olurdu? Ne olacak 4 ay kar ederdik. Dingiller!

1 yorum:

kirpi 5 Mayıs 2010 07:47  

Ameliyat pek tercih edilen bir tedavi sekli degil. Benim de ayagimda bir sorun var ornegin, doktorlar genelde "ameliyat olmadan idare edebilmen daha iyi olur" dediler (sporcu degilim gerci..:)). Insanin vucudu iyi-kotu bir travma geciriyor sunucta. Tendinitte de ameliyati son care olarak dusunmelerini yadirgamadim ben. Belkeyip vucudun tepkisine bakmislar ve son care olarak dusunmusler. Uzucu olan, isin ameliyata kalmasi durumun vahametine isaret. Ameliyat opsiyonunun riskleri ile ilgili aklima Darren Cahill geldi (sonu benzemesin). Cahill de umarim Nadal ornegindeki gibi yine cikip moral bozucu konusmalar yapmaz.

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP