3 Mayıs 2010 Pazartesi

hoşgeldin 2007

Hafta sonu toprakta Rafael Nadal ve Justine Henin şampiyonluklara ulaştılar.

Rafa, kariyerinin 17. Masters şampiyonluğunu Roma'da kazanıp Agassi'nin rekoruna ortak olurken Federer'i de geride bırakmış oldu böylece. Şunu da belirtelim Agassi bunu 34 yaşında başarmıştı. Nadal daha 23, 23, 23. Ayrıca Monte Carlo'yu üst üste altıncı kez kazanan İspanyol raket, Roma'da da son altı sezondaki beşinci kupasını kaldırdı. Rafa 2008'de ayayğındaki sorun nedeniyle JCF'ya yenilmişti.

Juju ise geri dönüşünden sonraki üçüncü finalinde ilk turnuvasını kazandı. Topraktaki ilk finalinde Stuttgart'ta Samantha Stosur ile mücadele eden Juju set kaybederek de olsa Porsche'ye bindi. Sıralamada da ilk 20'ye ulaştı. Avustralyalı raket ise 8. basamağa yükseldi.

0 yorum:

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP