1 Mayıs 2010 Cumartesi

roma'da sahne kadınların

Roma'da erkekler mücadeleleri daha bitmeden kadınlar heyecanı da başladı. Eleme müsabakaları dün itibariyle başlarken ana tablo kuraları da çekildi.

Sıralamadaki ilk 10 tenisçiyi uzun bir aradan sonra birlikte görüyoruz. Fed Cup günleri geçince, Williamsların da sakatlıkları iyileşmiş. Tablonun üst tarafına düştü iki Amerikalı.

Serena'nın olası çeyrek final rakibi Sveta Kuznetsova. Bu hafta Stuttgart'taki şampiyonluğunu koruyamayan Rus raketin ilk turdaki rakibi Maria Kirilenko olacak Oprandi'yi geçerse. Toprak kort sezonunda Marbella'da ilk turda Cirstea'ya, Barcelona'da ise ikinci turda Shvedova'ya elenen Kirilenko'nun torpak kort performasnı hiç iç açıcı değil. Aynı çeyrekteki bir başka Rus, Pavluçenkova ise Ponte Verda'da çeyrek finalde Wozniacki'ye mağlup olmuştu. Cibulkova ise büyük ihitmalle yarın Stuttgart'ta final oynayacak olan Stosur'un yorgunluğundan faydalanabilir. Serena'nın önünde çeyrek finale kadar ciddi bir rakip yok.

İkinci çeyrekte Venus, Jankovic, Peer ve Wickmayer arasından çeyrek finali Wickmayer ile Williams görür diyorum. Her ne kadar seribaşılar ters isimler olsa da elemelerden gelen 4 isim buraya yerleşecek.

Tablonun altında 2 numaralı seribaşı Wozniacki ikinci turdaki rakibini bekliyor. Camerin ile Jie Zheng maçının galibi ile oynayacak Danimarkalı. Caro'nun üçüncü turdaki olası rakibi ise korkulu rüyası. Maria Jose Martinez Sanchez ile oynayabilir. Sikiyavone de gelebilir oradan tabii. Radwanska var çeyrek final seribaşısı olarak. Pennetta var. Safarova ile Govortsova da oraya düştü.

Çılgın Rus Safina üçüncü çeyrekte. Dementieva, Azarenka ve Petrova'nın diğer seribaşılar olduğu çeyrekte Ivanovic de ilk turda Vesnina ile mücadele edecek.

Of çok sıkıldım bu postu yazarken ne yalan söyleyeyim. Ofiste yazılmıyor arkadaş. Her taraftan bir ses. Bölünüyor falan.

Roma WTA Ana Tablo

0 yorum:

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP