1 Mayıs 2010 Cumartesi

stuttgart: henin 10 - 0 jankovic

Henin attı 10 oldu. Juju bugün Stuttgart çeyrek finalinde Jelena Jankovic ile karşılaştı ve ilk seti 6-3 kaybettiği maçı kazanarak ikinci kariyerinin ilk şampiyonluğuna çok yaklaştı. İkinci sette durum 5-5 iken servisini kırdırmak ile karşı karşıya kalan Belçikalı, sinirlerine hakim oldu ve servisine tutundu. Tie-break oyununda da heyecana ve strese yenik düşmeyen Juju buradan ikinci seti aldı.

Henin'in yarı finaldeki rakibi Shahar Peer. İsrailli raket bugün 23. yaş gününü kutluyor. Kortta Juju ona güzel bir sürpriz hazırlamıştır eminin. Yan çizgiye harika bir backhand passing-shot. Peer yarı finalde Safina'yı yendi. Safina da bir kaç gün önce doğum gününü kutlamış ardından çıktığı maçta yalpalayarak da olsa kazanmayı başarmıştı Szavay karşısında. Pastanın etkileri geçmiş olacak ki Peer'e 6-3/6-2 yenildi Rus raket. İlk 20'nin dışı gözüküyor kendisine, fal baktım.

Tablonun üst tarafında ise genç desen genç değil, yetenekli desen yetenekli değil bir Rus geldi darmadağın etti oraları. Anna Lapuşenkova 23 yaşında. 10 ITF şampiyonluğu dışında bir başarısı yok elle tutulur. Govortsova ve Azarenka'dan sonra, Wozniacki'yi yenen Safarova'yı da turnuva dışında iten Rus raket kariyerinin ilk WTA Tur yarı finalinde Sam Stosur ile karşılaşacak.


Günün Sonuçları:
S Peer (ISR) d. (2) D Safina (RUS) 63 62
(WC) J Henin (BEL) d. (4) J Jankovic (SRB) 36 76(4) 63
(7/WC) S Stosur (AUS) d. Li Na (CHN) 63 63
(Q) A Lapushchenkova d. (RUS) L Safarova (CZE) 76(1) 16 61

Cumartesinin Programı:
Center Court (from 14.00hrs)
1. Justine Henin vs. Shahar Peer
2. Govortsova/Rosolska vs. Peschke/Srebotnik
3. Anna Lapushchenkova vs. Samantha Stosur
4. Dulko/Pennetta vs. Black/Peer

1 yorum:

K. A. 1 Mayıs 2010 01:18  

ilk yarı final maçı juju'nun. bi' sıkıntı olmasa bari. kortta epey vakit geçirdi bu akşam.

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP