28 Nisan 2010 Çarşamba

roma: djokovic rahat

Novak Djokovic için biraz daha akıllı olursa bir numaraya oturabilir yıl sonunda dedim az önce. Bunu şimdi söylemedim, geçen senenin sonunda söylemiştim 2010'u 1 numarada bitirecek isim Djokovic olabilir diye. Sakatlıklardan korunması ve Wimbledon'da artık bir şeyler yapması gerekiyor bunun için.

Sırp raket bugün Chardy'i terlemeden geçti. Nadal'ın tablonun üst tarafında olması finale kadar önüne pek bir engel çıkmayacağı anlamına gelebilir. Çeyreği geçerse yarıda onu zorlayacak bir isim yok. Çeyrekteki isim ise Verdasco. Bu sezon affı yok gibi İspanyol'un.

Hanım koş Andy Murray maç kazandı. Ev sahibi raketlerden Andreas Seppi (şappii?) karşısında üstün bir oyun sergileyen Britanyalı bir üst tura yükselerek biraz olsun kendine güvenini arttırdı. Bakalım yılın formda isimlerinden David Ferrer karşısında bir şeyler yapabilecek mi.

Sert kort sezonunda kendini aşan Juan Monaco, favori zemini toprakta yokları oynuyor. Kendisi gibi kötü bir sezon geçiren Hanescu'ya iki sette boyun eğdi Arjantinli. Çok garip bu adamın durumu. İncelensin bence. Hewitt de Youzhny'i geçmiş bu arada. Verdasco'nun başını ağrıtabilir üçüncü turda. Thiemo de Bakker'in cılızlığı sakatlanmasına neden oldu sanırım. Barcelona'daki yarı finalden sonra özel davetiye ile katıldığı Roma'da ilk maçında Troicki karşısında ilk seti kazanan Hollandalı ikinci seti 6-1 kaybetti ve son sette maçtan çekildi. Önemli bir isim olabilecek bir potansiyeli var gibi gencin.

Günün Sonuçları:

E Gulbis (LAT) d [1] R Federer (SUI) 26 61 75
[2] N Djokovic (SRB) d J Chardy (FRA) 61 61
[4] A Murray (GBR) d A Seppi (ITA) 62 64
V Hanescu (ROU) d [16] J Monaco (ARG) 76(4) 64
L Hewitt (AUS) d [9] M Youzhny (RUS) 64 46 63
[13] D Ferrer (ESP) vs E Korolev (KAZ)
N Almagro (ESP) d L Kubot (POL) 67(3) 62 63
S Wawrinka (SUI) d J Melzer (AUT) 61 62
F Lopez (ESP) d B Becker (GER) 64 63
V Troicki (SRB) d T de Bakker (NED) 36 61 10 ret. (groin)
T Bellucci (BRA) vs [Q] L Mayer (ARG)
[WC] S Bolelli (ITA) d [LL] S Greul (GER) 64 61

Çarşamba Gününün Programı:

0 yorum:

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP