26 Nisan 2010 Pazartesi

fed cup: italyanların rakibi birleşik devletler

Fed Cup finalinde rövanş zamanı. Geçen yılın finalinde karşılaşan iki ülke İtalya ve ABD bu yıl da kupa için son kozlarını paylaşacak. ABD kendi evinde Rusya'yı 3-2 ile geçmeyi başardı ve finale yükseldi. Çok büyük bir başarı bana göre zira zayıf bir kadroydu Birleşik Devletler'in kadrosu. 1-1 sonuçlanan ilk günün ardından dün ilk maç Oudin ile Dementieva karşılaştı. 2,5 saat süren çok garip bir müsabakanın ardından Rus raket maçı 7-6/0-6/6-3 kazanarak deplasman takımın öne geçirdi. Bundan sonra ise Bettanie Mattek-Sands'in şovu başladı. BMS, Makarova karşısında kaybederse ev sahibi ülke üzülecekti. Fakat Amerikalı raket yine 2,5 saat süren bir karşılaşmanın ardından 6-4/2-6/6-3'lük skorla galip gelerek eşleşmede durumu 2-2'ye getirdi. Dinlenmek için çok az bir fırsat bulan BMS, çiftler maçı için korta tekrar çıktı. Liezel Huber ile oluşturdukları ikili Dementieva/Kudriyatseva çiftini iki sette yenerek Birleşik Devletler'i finale yükseltti. Final kasımda oynanacak.

Rusya çıksaydı ben daha fazla sevinecektim. Şimdi kasım ayında bizleri bir başka tartışma daha bekliyor. Acaba Williamslar finalde oynayacak mı? Acaba oynamak isteseler Joe Fernandez onları oynatacak mı? Takımı finale taşıyan Mattek Sands, Oudin gibi oyuncuları hiçe sayacak mı?

2 yorum:

Russell 26 Nisan 2010 21:10  

Bu ikilinin geçen sene de takımı finale taşıdığını söyleyelim. İkisi de yürek koydu vallahi. Buraya kadar oynamayan Williams kardeşler de hiç zahmet etmesinler.

brokoli 26 Nisan 2010 23:04  

Birleşik devletler şampiyon olmak istiyorsa williamslar oynamalı..aksi takdirde sonuç belli gibi..

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP