25 Nisan 2010 Pazar

roma'da heyecan başlıyor

Roma Masters kuraları çekildi. Çok oldu da ben anca vakit buluyorum yazmaya. Sakatlıklar nedeni ile çok çekilme olsa da güzel eşleşmeler var. Nadal'ın, Federer'in tarafına düşmesi bize harika bir yarı final vaadediyor. Tablonun üst tarafı daha çekişmeli gibi. Federer ilk maçında Ernests Gulbis veya Marcos Baghdatis ile oyanaycak. Baggy sert zeminde bu sene yenmişti İsviçreli'yi. Gulbis kazansın ama. Federer'in çeyreğinde Marin Cilic, Ivan Ljubicic ve Sam Querrey var. Hepsi sert zemin oyuncusu.

İkinic çeyrekte ise en yüksek numaralı seribaşılar Rafael Nadal ve Robin Söderling. Bu iki ismi 11 ay önceden hatırlıyoruz. Kötü şeylerin başlangıcıydı. Söderling için "Nadal'ın kriptoniti" şeklinde başlık atmıştım zamanında. İki tenisçi de iki maç kazanırsa çeyrek finalde buluşuyorlar. Çeyreğe kadar olan rakipleri arasında Kohlschreiber, Hanescu, Andreev ve Wawrinka var. Nadal ilk maçında Kohlschreiber ile oynayacak büyük ihtimalle. Söderling ise Montanes ile.

Üçüncü çeyrekte Andy Murray tekrar tenisçi olduğunu pişman olacak. İlk turda Seppi-Fognini maçının galibi ile oynayacak olan Britanyalı hasbelkader geçerse Ferrer ile karşılaşacak. Tsonga ve Ferrero'nun da olduğu çeyrekte geçen haftanın sürpriz ismi Thiemo de Bakker de özel davet ile ana tablodaki yerini aldı. Hollandalı raket ilk turda Troicki ile oynayacak ve geçerse bu hafta da karşılaşıp mağlup etmeyi başardığı Tsonga ile üçüncü tura çıkma müadelesi verecek. Son çeyrekte ise Novak Djokovic iki numaralı seribaşı olarak vatandaşı Tipsarevic ile Chardy arasındaki maçın sonucunu bekliyor. Çeyrek finaldeki olası rakibi ise Fernando Verdasco.

Roma Ana Tablosu

0 yorum:

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP