27 Nisan 2010 Salı

roma: ilk günden cozutan seribaşılar

Roma şoklarla başladı. Daha sabah saatlerinde elemelerden gelen Santiago Giraldo, sezona çok iyi başlayan İspanyol raket Juan Carlos Ferrero'yu 6-0/6-3'lük rüyada görse inanmayacağı bir skorla geçerek ikinci tura yükseldi. İlk set sadece 17 dakikada biterken maç sonunda Kolombiyalı'nın winner hanesinde 32 yazarken, JCF'da bu rakam sadece dokuzdu. Bu hezimeti henüz hazmetmiştim ki Sam Querrey, Julien Benneteau'ya iki tie-break verdi ve 7-6/3-6/7-6'lık skorlarla daha ilk turdan turnuvaya veda etti. John Isner biraz daha şanslıydı. Roddick'in de çekilmesiyle Roma'daki en yüksek Amerikalı durumuna geçen Isner, Zeballos'u 4-6/7-6/7-5'lik set skorlarıyla geçerek Amerika'nın şanını yürüttü.

Ernests Gulbis en sonunda Baghdatis'i yenmeyi başardı. Kariyerinde Baggy Laneti olarak geçen ve en kritik anlarda karşısına çıkıp bu delikanlıyı yenen Rum raket bu sefer hiçbir varlık gösteremedi ve gülen taraf 6-2'lik iki set ile Kuğu oldu. Ernie ikinci turda Roger Federer ile oynayacak. Federer demişken, kendisi çiftlerde de oynuyor bu turnuvada ve ilk maçını bugün kazandı. İsviçreli Yves Allegro ile birlikte çok ilginç bir çifti yendiler. İsveç'ten Johan Brunstrom ve Hollanda Antilleri'nden Jean-Julien Rojer'den kurulu takımı devirmeyi başardı İsviçreliler ve ikinci tura yükseldiler.


Rafael Nadal'ın rakibi ise Philipp Kohlschreiber oldu. Alman, toprakta terstir. Ama bu da Nadal yahu. Amcasını tanımaz toprak kortta. Yarın Nadal yok, önce Djokovic, Chardy ile oynayacak bir maç sonra Federer-Gulbis maçı bizleri bekliyor.

Günün Sonuçları:
[10] T Berdych (CZE) d [Q] M Granollers (ESP) 63 63
[11] I Ljubicic (CRO) vs P Mathieu (FRA)
[Q] S Giraldo (COL) d [12] J Ferrero (ESP) 60 63
[14] J Isner (USA) d H Zeballos (ARG) 46 76(5) 75
J Benneteau (FRA) d [15] S Querrey (USA) 76(6) 36 76(2)
[16] J Monaco (ARG) d I Andreev (RUS) 76(4) 75
E Gulbis (LAT) d M Baghdatis (CYP) 62 62
[WC] P Starace (ITA) d [Q] J Hajek (CZE) 62 62
[WC] F Volandri (ITA) vs [Q] P Luczak (AUS)
[WC] P Lorenzi (ITA) d A Montanes (ESP) 26 64 63
P Kohlschreiber (GER) d P Cuevas (URU) 67(1) 61 64
G Garcia-Lopez (ESP) d [Q] J Chela (ARG) 62 62
[Q] M Llodra (FRA) d A Beck (GER) 62 36 64

Salı Gününün Programı

0 yorum:

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP