9 Ocak 2011 Pazar

brisbane: vay arkadaş, kvitova yahu!


Petra Kvitova d. Andrea Petkovic 6-1/6-3

Şimdi bu kızı geçen yılın yeni geleni seçenler nasıl da seviniyorlardır "Ne de doğru karar vermişiz" diye. Kvitova sırf Wimbledon'da yarı final oynadı diye verilen bu ödüle zamanında tepkimi koymuştum. WTA ödül dağıtırken saçmalıyor zaten ya, neyse.

Kvitova geldi şimdi sezonun ilk turnuvasında şampiyon oldu. Haydi buyur yine bir gazlamalar olacak.

Geçen sene Wimbledon'a kadar bir yarı finali var Memphis'te. Hadi Wimby'de patlamayı yaptı diyelim. Sonrası? Hiçbir turnuvada çeyrek final görememiş ve sezonu ITF oynayarak bitirmiş ki onu da kazanamamış. Ve sen WTA, buna yılın yeni geleni diyorsun.

İşin en ironik tarafı ise benim yeni gelen ödülü için yerine gösterdiğim Pavluçenkova'yı yenip de finale kaldı :/ Ama yıl sonunda ben güleceğim!

Petkovic ayak hareketlerinden şikayetçi. Kortta yavaş olduğunu ve yüzde 100'ünde olmadığını söylüyor. Ama geçen senekinden farklı olarak pozitif kalabildiğini de ekliyor. Geçen sene Kim Clijsters ile oynamıştı yarı finalde.





0 yorum:

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP