13 Ocak 2011 Perşembe

sydney: gulbis nasıl hazırlandı?


Davos'ta dağda kalmış iki hafta. Kayak yapmış, koşmuş (Eye of the Tiger). Oradan Miami'ye gitmiş geçen yılki gibi. Fitness'a ağırlık vermiş. Geçen yaz çalışmaya başladığı Michael Novotny'den memnunmuş. Daha değişik bir yöntemi varmış bu Micheal'ın.

Geçen yıl Doha'da çeyrek final oynadıktan sonra Melbourne erken gelip sürekli antrenman yaptığını ve mental olarak yorulduğunu söylüyor. O yüzden bu sene Sydney'i seçmiş.




Çeyrek final mücadelesinde Sergey Stakhovsky mağlup etti Gulbis. Yarı finaldeki rakibi Gilles simon ise bir başka Ukraynalı, Kuznetsova'nın kayıp ikizi, Alex Dolgopolov'u.

Bugün hava koşulları zorluymuş, tenisçiler şikayetçi. Simon "Çok rüzgar vardı" diyor.Gulbis ise nemden şikayetçi. "Sıcak beni etkilemez ama nem fazla olunca çok etkileniyorum" diyor. Gel İstanbul'da oyna bir de, yazın kortta ciğerlere su çekiyoruz. Dün Andreev'i yendikten sonra (ki güzel galibiyet bravo) çok yorgunmuş hemen gitmiş otele uyumuş (Sevişmeden durabilmiş, ilginç).

3 yorum:

kirpi 13 Ocak 2011 12:56  

Bu Novotny ATP fizyoterapisti olan Novotny mi? Bir iki yerde Michal Novotny diye geçiyordu ama diller arasındaki farktan da olabilir. Sırp'tı galiba.

onur 13 Ocak 2011 13:07  

Evet sırf Gulbis gibi dengesiz bi adam için gül gibi işini bırakıp gitmek... Ama iyi yapmış sanırım :)

kirpi 13 Ocak 2011 20:37  

Ya yok, o Nadal'a da sulanmisti bir ara "Senin fizyoterapistin olayim" falan diye de olmamisti. Sonra gitti ileri geri konustu zaten sakatligi hakkinda. Galiba o donem ATP'deki isinden vazgecememisti de "Ikisi ayni anda etik olmaz" falan demislerdi. Oyle hatirliyorum ben.

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP