9 Ocak 2011 Pazar

ikinci haftanın turnuvaları

Bu hafta Sydney'deki karma büyük turnuvanın Hobart ve Auckland'da iki uydusu var biri ATP  diğeri WTA olmak üzere. Uydulardan başlayalım.

Hobart'ta kadınlar mücadele ediyor. 1 numaralı seribaşı Marion Bartoli. Bartoli bu hafta Brisbane'da Petkovic'e yenilerek elenmişti yarı finalde. İlk turda oynayacağı isim Dinara Safina. Ne desem boş. Şanssızlık diz boyu Safina'da.

Brisbane'da yarı finalde kaybeden diğer isim Pavluçenkova da iki numaralı seribaşı ve ilk turda Hopman Cup'ı kazanan ABD'nin kadrosundaki BMS ile oynayacak.

Jarka Groth da yakından takip edilmesi gerekenlerden.

Hobart Ana Tablosu 

Kadınların Auckland'ı terk etmesinden sonra Latin erkekler saracak burayı. Auckland'daki ilk sekiz seribaşı şöyle: Ferrer, Almagro, Isner, Montanes, Monaco, Nalbandian, Bellucci, Kohlschreiber. Altısı Latin.

Özellikle tablonun üst yarısı çok yumuşak. Isner alır.

Auckland Ana Tablosu

Sydney'in kadınlar tablosu müthiş. İlk 10'un yedisi orada. Caro ve Vera ilk turu bye geçiyor. Caro'nun olası ikinci tur rakibi Kirilenko-Cibulkova maçının galibi ki bence Cibulkova gelirse, Woz gidici.

Zvonareva, Pennetta veya elemelerden gelen biriyle oynayacak. Pennetta'nın midesi bozulmuştu geçen hafta ve turnuvadan çekilmek zorunda kalmıştı.

İlk turun taş eşleşmeleri:
Kuznetsova-Dokic
Wickmayer-Stosur
Jankovic-Rezai
Kirilenko-Cibulkova.

Bu arada Azarenka çok kolay bi' kura çekmiş.

Bunun elemelerinde 1 numaralı seribaşı Petra Kvitova'ydı. Bu hafta şampiyon olunca tabii kaçırdı elemeleri. Cirstea da iki maç kazandı. Jovanovski'yi yenerese ana tabloda.

Sydney Kadınlar Ana Tablo

Erkeklerde üç numaralı seribaşısının Ernests Gulbis olduğu turnuvadan ne beklenir bilinmez ancak benim için bir heyecan var. Juan Martin del Potro'nun dönüş turnuvası. İlk turda Feli Lopez'i çekti Arjantinli. Lopez formda değil. Fingers crossed.

Son şampiyon Marcos Baggy iki numaralı seribaşı. 1 numara kim derseniz, Sam Querrey derim.

Sydney Erkekler Ana Tablo


0 yorum:

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP