8 Kasım 2009 Pazar

atp'de haftanın finalleri

valencia yarı finalleri:
[1] A Murray (GBR) d [4] F Verdasco (ESP) 63 26 63
M Youzhny (RUS) d [2] N Davydenko (RUS) 36 64 63

youzhny'nin 1 aydır süren yükselişi devam ediyor.. davydenko gibi yine formda bir isimi bir set geriden gelip geçişi ve finale yükselişi büyük başarı.. asker selamını sevmiyorum yine de.. murray de davis cup maçında sakatlandıktan sonra ilk kez turnuva oynadı ve finalde.. final tsi 17:00..

basel yarı finalleri:
[1] R Federer (SUI) d [WC] M Chiudinelli (SUI) 76(7) 63
[2] N Djokovic (SRB) d [5] R Stepanek (CZE) 67(4) 75 62

federer vatandaşı chiudinelli karşısında ilk set tie-break'inde rakibinin servisinde bir set sayısı çevirdi.. ardından kendi servisinde ace ile set sayısı kullanıp başarılı oldu..

djokovic ise ikinci sette 3 kez maç sayısı çevirdiği maçı 3 sette aldı.. djokovic'in servis performansı yerlerdeymiş maç boyunca..

yarınki maçta federer favori tabi ki.. kazanacaktır da.. djokovic henyrch'i 6-0lık iki sette geçtikten sonraki iki maçında da çok zorlandı.. gerek wawrinka gerekse stepanek karşısında servis performansı kötü, return performansı ise kendisinden alışık olduğumuzun çok altındaydı.. bakalım yarınki maçta ne durumda olacak nole.. maç tsi 16:15'te..

4 yorum:

Ezgi 8 Kasım 2009 02:36  

Youzhny'nin selamı bana Bülent Uygun'u hatırlattığı için ben de sevmiyorum.

Ama yine de raketle kafasını parçaladığı görüntülerden iyidir.:)

onur 8 Kasım 2009 03:31  

o görüntüler fenaydı.. nasıl bir hırstır kendine karşı, hangi zihin seviyesinde, hangi konsantrasyonda yapılır.. top gelince acıyor yahu..

sekoser 8 Kasım 2009 12:24  

Djoker'in maçlarını izledim, formu çok gerilemiş nedense, yine de finalde. Maşları genelde rakipleri verdiler, geçen yıl ki Federer'i anımsattı biraz.

Final üç set olmaz gibi geliyor bana, Federer çok rahat geldi finale.

Unknown 8 Kasım 2009 15:15  

federeri benim için uzun bir arada sonra yine finalde görmek güzel :) kupayı alacağını bilmek de güzel :))

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP