11 Kasım 2009 Çarşamba

paris masters: nadal yine kaybetti

londra'ya gitmek için kalan son iki bilet için kapışan tenisçilerden nikolay davydenko ve fernando verdasco bugün ikinci tur maçını kazandılar.. son şampiyon ve hala londra umutları devam eden tsonga da albert montanes'i rahat geçti.. 2 bilet ve 5 tenisçi var..

yarın söderling karlovic ile, gonzalez ise isner ile ölüm kalım maçına çıkıyorlar.. ikisi de kuleyle oynayacak.. söderling-karlovic maçının galibi üçüncü turda davydenko ile karşılaşacak..

gilles simon ile ivan ljubicic arasındaki maç nefes kesti bugün ve simon ljubicic'in son bir kaç haftaki harika gidişine dur dedi.. isviçreliler'den wawrinka elemelelerden gelen fransız david guez'e 6-3/6-4 yenilerek şaşırttı.. guez 26 yaşında ve 179. sırada.. basel'de yarı final gören chiudinelli ise nicolas almagro'ya iki sette boyun eğdi..

2009 roland garros 4. tur maçından sonra ilk kez paris seyircisinin önüne çıkan nadal çiftlerde partneri juan monaco ile kas/kohlschreiber ikilisine süper gerilimli bir maç sonucu yenildi.. 4-6/7-5/15-13 biten maçta nadal/monacı ikilisi 2 kez maç puanından yararlanamadılar süper tie-break'te..

yarın federer, nadal, djokovic ve murray teklerde ilk kez seyirci karşısına çıkarken yarının maçı şüphesiz marat safin ile juan martin del potro arasında oynanacak..

ikinci tur
[6] N Davydenko (RUS) d B Becker (GER) 62 61
[7] F Verdasco (ESP) d A Seppi (ITA) 67(3) 64 64
[8] J Tsonga (FRA) d A Montanes (ESP) 61 75
[11] G Simon (FRA) d I Ljubicic (CRO) 63 36 76

ilk tur
N Almagro (ESP) d M Chiudinelli (SUI) 62 64
[Q] D Guez (FRA) d S Wawrinka (SUI) 63 64
J Monaco (ARG) d J Chardy (FRA) 76(6) 75
J Benneteau (FRA) d P Petzschner (GER) 46 75 63
[Q] A Clement (FRA) d F Lopez (ESP) 63 61

çarşamba gününün programı:

0 yorum:

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP