9 Kasım 2009 Pazartesi

paris masters: büyücü'nün vedası


J Blake (USA) d F Santoro (FRA) 64 63
B Becker (GER) d [WC] M Llodra (FRA) 36 62 63

paris'te bugün iki maç oynandı.. fabrice santoro son kez seyircilerinin karşısına çıktı ve tenis kariyerini james blake mağlubiyeti ile noktaladı..

"tenise adanmış 30 yıl.. ayrıca göz açıp kapayıncaya kadar geçen 30 yıl.. eğer bu işe tutku ile bağlıysanız, antremana, seyahate ya da maçlara ayırdığınız zamanları hesaplamazsınız.. her şey kendiliğinden olur.. tıpkı bugünkü gibi, her zaman elimden gelenin en iyisini yaptım. kariyerimin her yönünü özleyeceğim: heyecanını, basın ile ilişkileri, halkı ve mesleğin belirsizliklerini... galiba 525 turnuvaya katıldım.. ve 519 kez kaybettim, biraz fazla (gülüyor).."

diyor maçtan sonra büyücü..

saçlarım hep bu adamınki gibi olsun istedim..

fabrice santoro hala avustralya açık 2010'a katılabilir ve böylece 4 farklı "10 yıl"da grand slam oynamış bir tenisçi olabilir.. 89 yılında fransa açık ile başlamıştı grand slam kariyeri.. şu an en çok grand slam oynayan tenisçi konumunda 69 grand slam ile birlikte.. 2008 avustralya açık'ta andre agassi'nin 61 maçlık rekorunu kırmıştı.. ayrıca 99 yılının başından beri hiçbir grand slam'i kaçırmadı.. 40 slam üst üste oynadı hatta 98 amerika açık'ı da sayarsak 41 slam üst üste.. 41 kere maşallah..

paris'te pazartesi gününün programı:

0 yorum:

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP