14 Kasım 2009 Cumartesi

paris masters: 13. cuma verdasco'ya uğurlu

[2] R Nadal (ESP) d [8] J Tsonga (FRA) 75 75
[3] N Djokovic (SRB) d [9] R Soderling (SWE) 64 16 63
[13] R Stepanek (CZE) d [5] J.M. del Potro (ARG) 40 ret.
[15] G Monfils (FRA) d [12] M Cilic (CRO) 36 64 64

sezon sonu turnuvasına gidecek son ismi öğrenmek için son günü beklememize gerek kalmadı.. yarıştaki söderling ve tsonga dün elenince feVer londra biletini kaptı..

arka arkaya iki üç setlik maç oynayan ve bunlardan birinde 5 maç puanı çevirmeyi başaran nadal "bakın ne kadar savaşçı, inatçı" bir insanım mesajını iki vere verdikten sonra tsonga'yı da iki sette geçeyim bari dedi.. sakatlığından sonra oynadığı en iyi maç ve en önemli galibiyet olarak görüyor rafa bunu.. tsonga "bu maç benim bütün bir yılımı özetliyor.. şans buldum ama bitiremedim.." dedi..

rafa'nın bu galibiyeti çok önemli zira sezonu 1 numarada kapatmak için şansını daha da arttırıyor her galibiyet.. makyavelist bir yaklaşımla yarın djokovic'i de geçerek kupaya uzanmasını istiyorum nadal.. normalde nole'nin kazanması tercihimdir ama istisna bir durum var..

ancak nadal temkinli her zamanki gibi.. djokovic için "şu aralar en formda ve en iyi oynayan oyuncu" diyor djoker için.. ben de katılıyorum kendisine..


uçan balon robin söderling beklentilerimi karşılayarak londra'da olmayacak.. aslan parçası novak djokovic kesmedi biletini dün.. gerekli özelliklere uymuyorsun dedi ve isveçli'yi 3 sette yenerek yarı finale çıktı.. nadal ile karşılaşacak djokovic..

fransızların kalan son temsilcisi la monf, cilic'i üç sette geçerek yarı finale çıktı rakibi stepanek olacak.. volwerine bir önceki maçında kasığından sakatlanmıştı.. bugün ağrılara dayanamayarak çirkin kral karşısında maçtan çekildi.. ancak sakatlık konusunda kesin bir şey yazılmıyor.. bazı kaynaklar kasığından bazıları ise sırtından sorun yaşadığını söylüyorlar.. umarım 2 haftaya iyileşir..

yarı final programı:

N Djokovic (SRB) v. R Nadal (ESP) tsi 15:00
G Monfils (FRA) v R Stepanek (CZE) takiben

0 yorum:

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP