31 Ekim 2009 Cumartesi

foto: sabredemiyorum!




juju'yu elinde raketle görmeyeli uzun zaman olmuştu.. bugün kendi tenis akademisinde almış raketi eline justine, vurmuş teline..


bu da aşkla bakmak olsa gerek.. lüksemburg'da minik bir hayranı ile bakışması.. küçüğün aklından geçenler "büyüyünce senin gibi olacağım" sanki..

2 yorum:

Ozan Deniz 1 Kasım 2009 09:16  

Mouresmo ile beraber tarihteki gelmiş geçmiş en iyi backhand slice'a sahiptir Justin'imiz. Hareketin bitiş anında bile raket ön kol ile 90 derece oluşturuyor, vay anasını, buna dikkat litfen. Justin her hareketinin her karesine hayran bu çociklar olur da bir terslik olursa pes etme üzerine git, çok güzel olacak herşey az kaldı, bu yazıyı okuyorsun biliyorum.

sekoser 1 Kasım 2009 12:17  

Şu rezalet haldeki WTA ligine çeki düzen verecek umarım.

B.handine kurban olduğum:)

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP