31 Ekim 2009 Cumartesi

atp'de haftanın yarı finalleri

erkeklerde bu hafta 3 turnuva var demiştik.. onlarda yarı final mücadeleri bugün oynanıyor..

st. petersburg'da yarı final eşleşmeleri:

marat safin - sergiy stakhovsky
horacio zeballos - igor kunitsyn

safin rusya'ya kötü veda etmek istemiyor gibi.. yarı final yolunda richard gasquet, igor andreev ve denis istomin'i eledi.. burada şampiyonluk için en büyük aday konumunda şu anda.. 23 turnuva sonra yarı final gördü rus raket..

zeballos ise 25 yaşında bir arjantinli.. bu sene patlama yaptı.. daha önce hiçbir şampiyonluğu bulunmayan raket bu yıl 5 challenger kazandı.. bu turnuvada çeyrek finalde ernests gulbis'i iki sette geçmeyi başardı..

lyon'da 8 çeyrek finalistten 7 tanesi fransızdı.. misafirlere çok kötü davranmış adamlar.. ivan ljubicic hayatta kalmayı başardı şimdilik.. eşleşmeler:

arnaud clement - ivan ljubicic
michael llodra - gilles simon

bakalım ljubicic fransızları devirip kupayı kaldırabilecek mi? clement ve llodra wc ile turnuvaya katılıp yarı final görme başarsını gösterdiler..

son olarak viyana'ya bakalım.. eşleşmeler:

marin cilic - philipp kohlschreiber
janko tipsarevic - michael berrer

tipsy çeyrek finalde gael monfils'i 3 sette devirdi.. 3 hafta önce challenger kazanmış, geçen hafta da kremlin kupası'nda final oynamıştı.. yükselen performansı sevindirici.. yarı finalde iki ispanyolu yenen cilic ve kohllschreiber arasındaki maç günün en çekişmeli maçı olacak şüphesiz..

0 yorum:

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP