26 Ekim 2009 Pazartesi

doha 2009 grupları


wta tour sezon sonu turnuvasının grupları bu akşam belli oldu.. katar'ın bayrak renklerinden kestane rengi grup daha zorlu gözüküyor.. beyaz grupta 2009 yılı içerisinde grand slam kazanan kimse bulunmuyor.. kestane grupta serena williams (2) ve svetlana kuznetsova bulunuyor.. venus williams da wimbledon'da final oynamıştı.. beyaz grupta ise 2 finalist mevcut.. dinara safina (2) ve caroline wozniacki.. kestane rengi grup oldukça yaşlı.. bakalım neler olacak..



bu nasıl dementieva.. kim bu? elena değil bu!



göz makyajı güzel olmuş caroline'in..

6 yorum:

Unknown 26 Ekim 2009 15:33  

sveta şampiyonluk için gönlümden geçen kişi...umarım şampiyon olur.ama bulunduğu grup çok çetin.beyaz gruptan bence safina çıkamaz.JJ ya da caro yarıfinale gider diyorum.
en güzel maçların yaşanacağına inandığım kestanelerdense (kestaneler?!) sveta ve serena yarı finalist olur bence.
evet tahminlerim bunlar...

brokoli 26 Ekim 2009 17:58  

benim kestane grup yarı finalist adaylarım venus ve serena ama serena yerine kuznetsovada olabilir..geçen yılın şampiyonu venusun bu yılda final göreceğini düşünüyorum diğer grupta ise yarı finale azarenka ve wozniacki çıkar diyorum...

xanetia 26 Ekim 2009 21:05  

gecenin yildizi tartismasiz azarenka bu guzelligi asaleti daha once nasil farketmemisim hayret. safina da evin en kucuk cocugu gibi hem kucuk hem cok tatli cikmis. venus de gitsin o kiyafetle kumda oynasin. ah bide pennetta olsaydi tadindan yenmezdi.
kim kazanirsa supriz olmayacak bana gore kadinlar tenisinde her an her sey olabilir. iki belcikali nin yanina seneye hingis davenport ve capriati gelirse ancak kurtaririr kadinlar tenisini.

Russell 26 Ekim 2009 21:12  

safina-jankovic
serena-kuznetsova

kuznetsova, jankovic'i; safina, serena'yı; kuznetsova, safina'yı yener yarı ve finalde de..

hayır, kahin değilim.. :)

K. A. 26 Ekim 2009 21:24  

Kahverengi grup soğuk savaş gibi olmuş, Abd - Rusya. Aynı grupta ve karşılarında Svetlana olması iyi olmuş. Victoria ve Caro olsa çok üzerlerdi. Svetlana zorlar onları. Elena'nın pek şansı yok bence Williams Kardeşler'e karşı.

Unknown 27 Ekim 2009 17:37  

victoria azarenka-caroline wozniacki maçı çekişmeli geçeceğe benzer.
şu anda vika-jankovic maçı: 6-2 5-3. 0-40 vika önde.maç puanı atacak.

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP