25 Ekim 2009 Pazar

youzhny, frannie, timea ve baghdatis

42. haftanın şampiyonları şöyle:

mikhail youzhny d. janko tipsarevic 6-7/6-0/6-4

kremlin kupası kadınlarda francesca schiavone'ye, erkeklerde ise mikhail youzhny'e gitti.. tipsarevic ilk seti tie-break ile kazansa da ikinci seti 6-0 ile kaybetti.. son seti de veren sırp raket yine bir atp turnuvası kazanamayarak -hem de bu kadar yaklaşmışken- öeh dedirtti..

francesca schiavone d. olga govortsova 6-3/6-0

istanbul cup 2009'u seyreden kime sorsanız en sempatik tenisçi seçeceği timea bacsinszky (benim için domachowska ile başa baştı) ilk wta tour şampiyonluğunu lüksemburg'da tattı.. finalde alaman kızı sabine lisicki'yi 6-2/7-5 ile yendi macar asıllı isviçreli.. ikinci sette 4-4 iken servis kırıp öne geçti ancak servisine tutunamadı.. sonra tekrar servis kırarak 6-5 öne geçti ve bu sefer affetmedi..

timea bacsinszky d. sabine lisicki 6-2/7-5

stockholm'de marcos baghdatis belçikalı rakibi olivier rochus'ü 6-1/7-5 ile geçerek kariyerinin üçüncü şampiyonluğuna ulaştı.. baggy 2006'da avustralya açık'ta final oynadıktan sonra bir daha o seviyeye çıkamadı.. en son şampiyonluğunu 2007'nin şubat ayında zagreb'de kazanmıştı..

ikinci sette 4-2 geriden gelip 6-5'e taşıdı maçı ve servis attığı oyunu ace ile bitirerek maçı kazandı..

marcos baghdatis d. olivier rochus 6-1/7-5

0 yorum:

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP