28 Ekim 2009 Çarşamba

eyvah çocukları unuttum

wta yıl sonu turnuvasına o kadar çok kaptırdım ki bu haftaki erkekler turnuvaları hakkında bir şeyler yazmadığımı fark ettim.. hemen kısaca bahsedelim:

bu hafta 3 turnuva var erkeklerde.. st petersburg, lyon ve viyana..

st. petersburg'da rus ağırlıklı bir kadro görüyoruz.. kremlin cup'ı kaldıran youzhny, igor andreev, marat safin vs.. victor hanescu, ernests gulbis ve richard gasquet'e de var..

beyaz'ın psikopat karakteri geldi aklıma ilk olarak..

richard gasquet ilk turda marat safin'e yenildi.. safin kendi evindeki bu son turnuvasında bir şeyler yapmak ister gibi bakalım.. ancak ikinci tur rakibi çok zorlu.. igor andreev.. safin bunları yaparken adı seks skandallarına karışan ernests gulbis çeyrek final gördü.. ilk turda florian mayer'i ikinci turda ise 4 numaralı seribaşı jeremy chardy'i devirdi letonyalı.. zebellos ile oynayacak çeyrekte.. neden olmasın?

st petersburg ana tablo

lyon'da fransız abiler tsonga, simon, benneteau ve mathieu'nun yanında ljubicic, juan monca, benjamin becker var.. ilk turda elenen seribaşı yok..

lyon ana tablo

viyana da ise cilic, monfils, stepanek ve kohlschreiber başı çekiyorlar.. ilk turda elenen tek seribaşı 8 numaralı john isner.. hem de geçen hafta kremlin cup'ta final oynayan janko tipsarevic'e yenildi uzun adam..

viyana ana tablo

3 yorum:

Russell 29 Ekim 2009 00:23  

gulbis'den final bekliyorum..

onur 29 Ekim 2009 00:40  

yarı'da kapı gibi hanescu var ya.. zor ve ötesi..

Spooky 29 Ekim 2009 19:21  

isveç'te pipisini şenlendiren gulbis, rusya'da rahat durur mu? madem sarışınlara meyilli... doğu avrupa pek "challenging" olmayacaktır..

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP