25 Ekim 2009 Pazar

pistol yine en birinci oldu

biri grek diğeri iran kökenli iki amerikalı'nın 7 yıl sonraki buluşmalarında çoğunda olduğu gibi gülen pete sampras oldu.. andre agassi'yi 3-6/6-3/10-8 ile devirdi pistol pete..

maçtan sonra ise iki tarafın birbirini yağlama seansı olmazsa olmazlardan tabi ki:

sampras:
“Andre just hits the ball so cleanly, even after being retired for three years. The pace of his shots was very heavy,”

agassi:
“Pete’s hands are the same as they’ve always been. He has great feel for the ball. He surprised me with the number of pickups he made out there. It was like it just came very naturally.”

2 yorum:

aliye 25 Ekim 2009 21:05  

sampras aynı ama agassi toraman olmuş biz görmeyeli :)

Spooky 25 Ekim 2009 22:17  

şimdi head-to-head istatistiklerine baktım da sampras 20-14 öndeymiş. daha büyük bir fark var sanıyordum... benim izlediğim maçların çoğunda sampras yenmişti.

adamım agassi.

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP