19 Temmuz 2009 Pazar

reklam kokan hareketler

paes ve john mcenroe

3 gündür amerika'da düzenlenen world team tennis dahilindeki bir maçta çıkan tartışma yüzünden bloglar, siteler çalkalanıyor..

world team tennis amerika dışında çok ilgi çekmeyen bir turnuva.. emekli olmuş, aktif ve genç tenisçilerin bir araya gelip takımlar oluşturdukları ve bu takımların oyuncularının birbirleri ile maçlar yaptıkları bir organizasyon.. lig usülü oynanıyor.. her takımın 8 oyuncusu var ve birbirleri ile tek erkekler, tek bayanlar, çift erkekler, çift bayanlar ve karışık çiftler olmak üzere 5 maç yapıyorlar.. maçlar 5 oyun üzerinden oynanıyor ve en sonda 5 maçtaki bütün oyunlar toplanıyor.. daha çok oyun kazanan eşleşmeyi kazanmış oluyor..

http://www.wtt.com/

washington kastles ve new york sportimes isimli iki takım olayın baş kahramanları.. kastles'da paes/oudsema, sportimes'da ise mcenroe/kendrick çiftleri.. olay şöyle:
paes'in smacı kendrick'in çenesine isabet ediyor.. bu çiftler maçında olabilecek bir şey.. ancak paes özür falan dilemeyince kendrick de sinirleniyor ve bir kaç şey söylüyor.. olay kapandı derken kendrick bununla yetinmiyor.. servis kullanırken o sırada servis karşılamayan paes'i vuruyor.. olaylar gelişiyor.. mcenroe ve sportimes koçu filenin karşısına geçiyorlar.. her zaman ortamı kızıştıran adam olarak bilinen mcenroe bu sefer arabulucu rolü üstleniyor ama tartışma büyüyor..

bu sırada kastles oyuncusu olga puchkova kendrick'e doğru bir şeyler söylüyor.. kendrick'in olga'ya cevabı "bitch" ile bitiyor.. sonra bizim olga bir gaz ve hışımla ayağa kalkıyor.. bunu gören hakem hop falan derken olga'nın çiftler partneri rennae stubbs(stosur ile wimbledon finali oynadı) olayı hakeme izah etmeye çalışırken ceza alıyor.. böylece tie-break'e 1-0 yenik başlayan kastles maçı kaybediyor..

solda stubbs sağda ise puchkova

şimdi bu world team tennis dediğim gibi hiç bilinmeyen ve ilgilenilmeyen bir lig.. ancak bir anda bütün tenis portallarında ve bloglarında haberi geçmeye başladı.. acaba diyorum bir ilgi çekme taktiği miydi bu? amerika var işin içinde sonuçta..

1 yorum:

drama queen 21 Temmuz 2009 23:14  

olayı güzel açıklamışsın, bence de reklam olabilitesi çok yüksek :)

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP