18 Temmuz 2009 Cumartesi

28. hafta yarı finalistleri

bastad'da düzenlenen isveç açık'ta son şampiyon tommy robredo ile juan monaco ve ev sahipleri robin söderling ile andreas vinciguerra final için kapışacaklar.. özellikle ev sahiplerinin kapışması ilginç olacak.. vinciguerra'yı en son braktığımızda seyircisiz davis cup maçında israillilere karşı oynuyordu.. çok uzun süren maçlar sonrası iki tekler maçını da kaybetmişti.. sonraları challenger turnuvasına katılan italyan kökenli isveçli roma'da final oynadı.. kendi evinde de wild card alarak mücadele ediyor.. yarı finale gelene kadar florent serra, guillermo canas ve jurgen melzer'i yendi.. hem de bütün maçlarda ilk seti kaybettikten sonra kazanmayı bildi.. 1999 ve 2000 yıllarında bastad'ta final oynamışlığı ve 2000'de söderling'in antrenörü magnus norman'ı yenilmişliği var.. üçüncü finalini kovalayacak burada..
söderling kendisi için "başarıyı hak ediyor. sakatlıklarla çok boğuştu ancak çok yetenekli bir oyuncu. daha önce hiç karşılaşmadık bu yüzden çok ilginç bir maç olacak" dedi..

yarı final maçları ntvspor'dan.. bugün 14:00'dan itibaren..

stuttgart'taki mercedes cup'ta ise tablonun alt tarafındaki yarı final eşleşmesi belli oldu.. hanescu ve fognini kozlarını paylaşacaklar.. hanescu'nun ilk yarı finali bu seneki.. üst tarafta ise zverev - chardy maçının galibi ile kiefer - kubot maçının galibi yarı finalde karşı karşıya gelecekler.. zverev ikinci turda bir başka fransız gilles simon'u eledi..

bayanlarda palermo'da italyanlar pennetta, garbin ve errani'nin yanına anna-lena grönefeld katılarak yarı finale dördüncü oldu.. errani burada 2 sene önce yarı final oynamış, geçen sene ise şampiyon olmuştu.. bu sene de yarı finale çıkarak istikrarını sürdürdü genç italyan.. 2 hafta sonra istanbul'da göreceğimiz aravane rezai, flavia pennetta'ya, yine istanbul'da raket sallayacak olan patty schnyder ise anna-lena'ya yenilerek elendiler.. patty schnyder maçı yarım bırakmış ama bir bilgi edinemedim sakatlığı hakkında..

bir başka isviçreli timea bacsinszky prag'da seribaşıların eğlencesini bozan isimdi.. 2 hafta sonra onu da istanbul'da göreceğiz, elemelerden ana tabloya çıkma mücadelesi verecek.. 4 numaralı seribaşı carla suarez navarro'yu 2 sette geçti timea.. ilk 3 seribaşı, schiavone, bammer ve benesova da yarı finaldeler.. bammer ile benesova oynayacak.. benesova 1993 doğumlu kazak tenisçi zarina diyas'ı kolay geçti ama wildcardlı diyas prag'da çeyrek final görerek büyük bir başarıya imza attı.. ilk turda yaşıtı kristina mladenovic'i yendi ki bu kız bu sene junior roland garros şampiyonu ve junior wimbledon finalisti.. ikinci turda ise petra kvitova'yı yendi.. shvedova gibi devşirme değil harbi kazak kendisi ancak prag'da yaşıyor ve bu da aldığı wild card'ı açıklıyor..

0 yorum:

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP