15 Temmuz 2009 Çarşamba

28. hafta turnuvaları

üç gündür bir şey yazmıyorum, özür dilerim..

bu hafta wta palermo ve prag'da.. atp ise bastad ve stuttgart'ta..
palermo flavia pennetta, geçen hafta budapeşte'de final oynayan patty schynder, alize cornet ve gisela dulko gibi isimler ile başladı.. geçen seneden beri genç yetenek, genç yetenek diye bahsettiğim alize cornet yavaş yavaş balonluğa doğru gidiyor.. geçen hafta son şampiyon olarak mücadele ettiği budapeşte'de ikinci turda elenmişti.. bu hafta palermo'da daha ilk turda yenildi.. yenildiği isim geçen hafta bastad'ta şampiyon olan maria jose martinez sanchez.. ilk turda elenen bir diğer isim de gisela dulko.. anna lena grönefeld'e elendi.. grönefeld'in ikinci turdaki rakibi blogda daha önce bahsettiğim hollandalı genç bir isim olan arantxa rus.. bu sene iyi bir tenis ortaya koyan rumen edina gallovits ilk turda elenip şaşırttı beni..

prag'da 1 numaralı seribaşı yine bir italyan, francesca schiavone.. sybille bammer, carla suarez navarro gibi isimler de burada mücadele ediyor.. son şampiyon zvonareva katılmamayı tercih etmiş.. iki hafta sonra istanbul'da göreceğiz ama onu..

bastad'ın erkekler ayağında robin söderling, fernando verdasco, tommmy robredo, nicolas almagro var.. ispanyollar zaten burayı ele geçirmeyi seviyorlar.. geçen hafta bayanlar ayağını martinez sanchez kazanmıştı.. geçen sene erkekler yarı finalinde 3 ispanyol vardı ve şampiyon tommy robredo olmuştu.. bakalım ispanyollardan aynı başarı bu sene de gelecek mi..

geçtiğimiz hafta sonu daivs cup'ta ispanyollara yenilen almanlar bu hafta stuttgart'ı kazanma peşindeler.. kohlschreiber, zeverev, schuettler, berrer, kiefer, greul ikinci tura çıkmayı başardılar.. almanlar dışında gilles simon, nikolay davydenko, mathieu ve youzhny gibi isimler de buradalar..

isveç'teki atp turnuvasının yarı finalleri ve finali ntvspor'dan yayınlanacakmış ayrıca.. hadi bakalım..

0 yorum:

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP