17 Temmuz 2009 Cuma

ernests'in oyunculuk günleri

ernests gulbis'in annesi sinema sanatçısı.. ernests 6 yaşındayken annesinin bir filminde oynamış.. izliyoruz:



eee izleyemiyormuşuz çünkü "embedding is disabled by request" imiş.. kim rica ettiyse disabled olsun.. biz de link verelim:
http://www.youtube.com/watch?v=p6aB2V4eG20

4 yorum:

tuğba 17 Temmuz 2009 23:55  

ben alıştığı şeyden zor vazgeçen biri olarak blogun bu halini baya garipsedim açıkcası. beyaz zemin olması çok yoruyor bir de gönderen ve yorum kısmı neredeyse hiç okunmuyor. tabii bunlar benim kişisel yorumlarım ama belirtmeden geçemedim. :):)

onur 17 Temmuz 2009 23:57  

evet gönderen kısmının font rengini değiştirmem lazım.. yorum kısmı iyi sanki ya.. ya da monitörden monitöre değişir di mi bu.. kontrast ayarı falan.. teşekkürler eleştiriler için..

tuğba 18 Temmuz 2009 00:01  

ben doğru ifade edemedim ondan böyle oldu. yorumların yazıldığı bu pencerede sorun yok :):) sayfanın altında gönderen kısmı yorum yazıyo ya orayı kasdetmiştim okunması sorun oluyo diye. bu arada aklıma geldi ben hingisle ilgili bir yazı bekliyorum senden ne zamandır rica edicem unutuyorum. ayrıca wta ve atp sıralamasını vermen iyi olmuş. he he ilk sırada federer var hem daha güzel olmuş:):) ( tamam kızma:))

onur 18 Temmuz 2009 00:08  

düzeltmeye çalıştım biraz.. ısmarlama yazmıyorum ama hingisle ilgili bi yazı yazmak ben de istiyorum :)) şu istanbul cup falan bi geçsin bakalım..

ernests gulbis neden patlama yapamadı acaba ya :)) (postla ilgili yorum olsun diye)

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP