16 Temmuz 2009 Perşembe

dimitrov yanlışlardasın


wimbledon'da sakatlığı nedeniyle ilk tur maçı sırasında turnuvadan çekilen grigor dimitrov, isveç açık'ta kendini kumsala atmış.. plaj voleybolu oynuyor.. ilk tur maçını da kendinden 13 yaş büyük canas'a karşı set alamadan kaybediyor.. "federer 2" diyorlar kendisi için ama bilemiycem.. hatta federer'in eski koçu -ki şimdi bu delükanlıyı çalıştırıyor- "federer'in bu yaşındaki halinden daha iyi" demiş kendisi için.. buna göre seneye dimitrov'un wimbledon'da en az çeyrek final görmesi, roland garros'ta en az 4. tura çıkması gerekecek..

2 yorum:

Ozan Deniz 16 Temmuz 2009 16:31  

tek el backhand bu cocik, gerektiğinde voleye de gelmekten tırsmıyor. Böyle oyunculara ihtiyacımız var... Umarım kendini geliştirmeye devam eder.

onur 16 Temmuz 2009 16:36  

ben çift elciyim :) vole severiz ama ailecek..

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP