24 Temmuz 2009 Cuma

ipek'in sihirli elleri, almagro'nun intikamı

portoroz ve bad gastein'de çeyrek finalistlerin tamamı belli oldu..

ipek'in çiftlerde ilk turda elendiği avusturya gastein'de 1 numaralı seribaşı alize cornet bu seneki ilk çeyrek finalini gördü.. 2 hafta önce çeyrek final yolunda shahar peer'e elenmişti.. shahar peer bugün ikinci tur maçında yaroslava shvedova'a karşısında hiçbir varlık gösteremeyerek elendi.. ipek'in çiftlerdeki partneri rus asıllı kazak shvedova ise kariyerinin ikinci çeyrek finalini görmüş oldu böylece tur dahilinde.. ilkini geçen hafta palermo'da görmüştü..mart başında 130larda dolaşan kazak raketin önlenemez yükselişi de devam ediyor.. şu an wta sıralamasının 57. basamağında..

bir başka yükselişteki isim slovak magdelane rybarikova.. bu arkadaş da ipek'in çiftlerdeki partnerliğini yapmıştı zamanında.. bu sene haziran ayında birmingham'da ilk wta tur şampiyonluğuna ulaşmıştı slovak raket.. ondan beri ilk defa çeyrek final görüyor.. rakibi rumen olaru.. olaru ikinci turda geçen haftanın şampiyonlarından sybille bammer'i mağlup etti..

yine bir zamanlar ipek ile çiftler oynamış anna-lena grönefeld kolayca çeyrek finale süzüldü.. çeyrek finaldeki rakibi de kolay.. vatandaşı andrea petkovic.. petkovic'in ilk itf şampiyonluğunu antalya'da kazandığını ekleyelim..

slovenya'da kala kala iki seribaşı kaldı tabloda.. 1 numaralı dinara safina ve 5 numaralı sara errani.. isviçreli stefanie voegele 6 numaralı seribaşı lucie safarova'yı elerken, paraguaylı rosanna de los rios 4 numaralı seribaşı roberta vinci'yi eledi.. turnuvaya wild card ile katılan petra martic kariyerinde ikinci kez tur çeyrek finali gördü.. yükselişteki hırvat raketin ismi istanbul cup elemelerinde geçiyor.. ancak yarı final görürse ne olacak bilinmez.. wild card ile ana tabloya çekilse bari.. bu kıza dikkat..

petra martic

erkekler turnuvaları daha sürprizli geçiyor.. hamburg'da gilles simon daha ilk maçında, ikinci turda alman wild card daniel brands'a yenildi.. yine aynı şekilde seribaşılardan tommy robredo vatandaşı ivan navarro'ya, stanislas wawrinka bir başka ispanyol garcia-lopez'e, igor andreev fransız julien benneteau'ya, mischa zverev vatandaşı simon greul'a ve jurgen melzer elemelerden gelen pablo cuevas'a daha ilk maçlarında yenildiler.. pablo cuevas o gazla üçüncü turda bir başka seribaşı kohlschreiber'ı yenerek çeyrek finale çıkmayı başardı..

uzun zamandır roger federer'den başkasına maç kaybetmeyen robin söderling'e nicolas "the sabri" almagro dur dedi.. geçen hafta kendi evinde çeyrek finalde 7-5 ve 6-3 ile yenmeyi başarmıştı söderling almagro'yu.. almagro da aynı tarife ile aldı rövanşı.. davydenko, hanescu, henri-mathieu, troicki, ferrer diğer çeyrek finalistler..

amerika'da henüz çeyrek finalistlerin hepsi belli olmadı.. alex bogomolov, wayne odesnik, marc gicquel çeyrek final tablosunda yerlerini alanlar.. şu an yağmur nedeni ile maçlar durduruldu..

0 yorum:

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP