24 Temmuz 2009 Cuma

istanbul cup 09 eleme tablosu

ilk eleme gününün programı:


eleme tablosu:
http://www.istanbulcup.com/StaticPages/downfile/25temmuzcumartesi/QS25temmuz.pdf
hani arantxa rus, hani petra martic nerde bunlar..

4 yorum:

Spooky 24 Temmuz 2009 23:35  

ilkokulda tenis oynamaya başladığım andan itibaren niye bu ülkede wta, atp yok diye ağlayan bir insan olarak hatta taa ankara'dan kalkıp istanbula gelip turnuvayı izlemiş bünye sahibi olarak sevmiyorum ben bu turnuvayı ısınamıyorum.

Spooky 24 Temmuz 2009 23:47  

sıcak mı istanbul nasıl?

Ozan Deniz 24 Temmuz 2009 23:49  

geçen sene ankaradan kalkıp geldim sırf ist cup için ama bu sene gelen oyuncular ve bilet fiyatına bakaraktan (oha lan gören sampras geldi sanacak) kalkıp burdan gelmek acaip büyüdü gözümde, yapamıycam ;(

onur 24 Temmuz 2009 23:57  

istanbul yanıyor.. yarın belki de sıcaklık rekoru kırılacakmış.. yarın gitmiyorum zaten turnuvaya.. arantxa rus da çekilmiş.. reva mı be!! değil vera.. hafta içi biraz serinlese bari..

bu sene en sönük istanbul cup olacak galiba oyunculara bakarsak..

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP