8 Ocak 2011 Cumartesi

tipsarevic bin pişman

Ispanağı bol yoğurtlu, Tipsarevic'i saçlı ve sakallı severim. Caner'in her kanala uğradığımda "Aaa Tipsarevic gelmiş" demesinden de anlaşılacağı üzere kendimi de saçlı ve sakallı severim. Ve vereceğim söz ne kadar uçuk, gireceğim iddia ne kadar olası görünse de saçım üzerine bahse girmem. Saçım olmasa ben bir hiçim. Davis Kupası'ndan sonra gördük ki Tipsarevic de saçsız şekilde, sanatoryumdan kaçmış bir meczup karizmasında.

Bu söz hakkında konuşmuş Tipsy ve,

"Aptalca bir şeydi. Yılın başıydı, hangi turnuva olduğunu hatırlamıyorum, Davis Cup daha başlamadan bizimkilerden biri, 'Eğer kazanırsak, herkes saçlarını kazıtsın' dedi. Buna başkan ve 50 kadar insan da dahildi. O zamanlar herkes, 'Evet, tamam, olur, yaparım, oduncu, seyis, emrin' dedi. Çünkü hani çok uzaktı daha" demiş.

Hahahah o anı hayal edebiliyorum.

- Olm 100 milyar versem Cübbeli Ahmet Hoca'yı dudaktan öper misin?
- Öperim lan (çok uzak ihtimal ya)
- Al (çek yazar)
- Gulp!

0 yorum:

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP