8 Ocak 2011 Cumartesi

marsel ve sydney elemeleri

Dokunduğum tenisçiyi kurutma özelliğime Marsel İlhan ile devam ediyoruz.

Marsel sezonun ikinci turnuvası Sydney'de de ilk maçında elendi. Hem de elemelerde. Dünya 204 numarası, 21 yaşındaki John Millman'a. Millman boş bir tenisçi değil ama bir Alex de değil neticede.

Geçen hafta Chennai'deki kuranın şanssız olduğunu Malisse yarı finale çıkınca öğrenmiş olduk. Belki Tipsy'i de yenecek belli mi olur...

Marsel'i Bosnalı çocukla çalışırken gördüğümde çok da iyi değildi. Ama gününde değildir diye düşünmüştüm. Bu iki mağlubiyet bir yerlerde bir sorun olabileceği fikrini doğurdu kafamda bilemiyorum.

10 gün var Ozi Açık'a. Şu görüntüden sonra ilk 20'den bir rakip çıksın istiyorum. Çünkü underdog olmak her zaman daha iyidir 50-100 arasında.

Sydney'de eleme tablosunda Marsel'in ikinci rakibi olarak gördüğüm Korolev de elendi. Andrej Martin'e hem de. Martin sonra gitti ikinci turda Millman'ı yendi. Andreev ile ana tablo için oynayacaklar. Andreev önemli bi oyuncu tekrar yukarılarda görmek lazım. Her sabah Maria Kirilenko'nun gül yüzüyle uyansam ben de pek umursamazdım kaçıncı olduğumu ama... olsun.

Tomic yumurta kapıya dayanınca önce Kunitsyn'i ardından Berrer'i yendi. Kubot'la oynayacak ana tablo için. Vay arkadaş kaptı gene wildcard'ı.

3 yorum:

Russell 8 Ocak 2011 14:07  

alberto değil andrej olan martin bu. :) yayınlamana gerek yok bunu.

onur 8 Ocak 2011 15:18  

oha bi de andrej. o kim :) daha beter.

Russell 8 Ocak 2011 16:37  

marsel yenmişti wimbledon elemelerinde.

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP