5 Ocak 2011 Çarşamba

auckland: wickmayer bile üzüldü safina'ya



Auckland’da Dinara Safina kaldığı yerden devam ediyor. Oysa ki son birkaç hafta ne güzeldi onun için. Morali yüksekti. Twitter hesabını yeniden açmıştı. Ailesi ile beraber mutlu mesut fotoğraflarını koyuyor, birbirinden lezzetli yemek fotoğraflarnı kah yaparken, kah mideye indirirken bizlerle paylaşıyor, özellikle abisi Marat ile dikkat çekmeye çalışıyordu.

İlk talihsizliği Yeni Zelanda’ya gelirken yaşadı. Arjantin’deydi abisi ile. Şili üzerinden gidecekti. Uçağı bir gün rötar yapınca, Şili vizesi de olmadığından havalimanında sabahladı. Yine de moralini bozamayacaktı hiçbir şey ki ilk turda Yanina Wickmayer’e yenildi.

Maçtan sonra Wickmayer bile üzgündü. “Bile” diyorum çünkü kendisi pek böyle şeyleri iplemez, kaybettiği maçlarda genelde tokalaşma esnasında sıcak olmaktan çok uzakta sadece el değdiren bir tip. Safina’nın bu durumu onu bile bu hale getirdi varın siz düşünün gerisini.

Belçikalı, “Safina tekrar geri dönüp, sıralamada yukarılardaki yerini almalı” dedi.

Ve benim prenses Lisicki’m. Elemelerden geldi, ana tabloda şanslıydı yine kendisi gibi elemeden gelen biriyle eşleşti ve ikinci turu gördü. İkinci turdaki rakibi Wickmayer olacak. Asıl test bu olacak.

Alize Cornet’nin maç kazandığını da gördük en sonunda. Simona Halep de bu sene patlama yapabilecek isimlerden, o da galibiyet ile başladı.

Salının sonuçları:
(2) Yanina Wickmayer (BEL) d. Dinara Safina (RUS) 63 67(2) 61
(4) Julia Goerges (GER) d. Anabel Medina Garrigues (ESP) 64 60
(7) Elena Vesnina (RUS) d. (WC) Marina Erakovic (NZL) 62 62
(8) Sofia Arvidsson (SWE) d. Tamira Paszek (AUT) 63 61
(9) Carla Suárez Navarro (ESP) d. Romina Oprandi (ITA) 63 76(7)
Alizé Cornet (FRA) d. Sandra Zahlavova (CZE) 36 75 60
Simona Halep (ROU) d. Ayumi Morita (JPN) 60 76(3)
Greta Arn (HUN) d. Zuzana Ondraskova (CZE) 61 60
(Q) Sabine Lisicki (GER) d. (Q) Florencia Molinero (ARG) 61 63
(Q) Heather Watson (GBR) d. (Q) Noppawan Lertcheewakarn (THA) 61 61

(Foto: Getty)

0 yorum:

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP