7 Ocak 2011 Cuma

brisbane: yarı final eşleşmeleri tamam

Radek Stepanek burayı çok seviyor olsa gerek ki üst üste üçüncü sene yarı finale yükseldi. İki yıl önce şampiyon olan Çek tenisçi, geçen sene de finalde Andy Roddick'e yenilmişti.

Bugün yedi numaralı seribaşı Florian Mayer'i rahat geçerek yarı finale kaldı. Yarı finaldeki rakibi Robin Söderling. İsveçli elemelerden gelen Avustralyalı Matt Ebden'e set vermedi.





Stepanek: "Geçmişteki iki finalin güveni var. Burada her şey bana uyuyor. Taraftarı seviyorum"

Radek'te bi' Mehmet Ali Birand potansiyeli var.



Tablonun alt tarafındaki yarı finalistler dün belirlenmişti ve Andy Roddick ile Kevin Anderson final için yarın kapışacaklar.

0 yorum:

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP