23 Ocak 2011 Pazar

dört dörtlük maç dört saat 44 dakika sürdü



Derler ki kadınlar erkekler kadar oynayamaz. E sen fırsatını ver bakalım oynuyorlar mı? Bugün Schiavone ve Kuznetsova 4 saat 44 dakika ile en uzun Grand Slam maçına imza attılar. Hem de ne maç. İşte maç uzayacaksa böyle iki all-arounder'ın maçı olsun mümkünse. Çünkü Isner-Mahut da gördük. Bir yerden sonra sadece servislere bağlanan oyundu ve hiç zevki yoktu.

Bugünkü maçın farkı 4. saatinden sonra bile göze hoş gelen bir oyun oynanmasıydı. Bence şu vakitten sonra koca sene kadınlarda daha iyi bir maç izleyeyemeyiz. Yılın maçıdır bu.


Ama yine de tipik WTA karakteristiği göstermedi değil müsabaka. Üst üste üç maç puanı yakalayan Kuznetsova üst üste beş puan kaybetti. Sonra hızını alamadı üç puan daha kaybederek üç servis puanı karşıladı. Bu sefer Schiavone beceremedi.

Toplamda altı maç puanından yararlanamadı Kuznetsova. Schiavone ise üçüncüde bitirdi. Hâlâ WTA olduğunu belli ediyordu yani bu muhteşem maç. Bitiriş özürlüler.


Diğer karşılaşmalarda sürpriz yoktu. Sharapova yine maçın sonunda bir umut verir gibi oldu çevirmek için ama fısss... Onu da kanıksadım artık. Kadınlar tablosunda takip ettiğim bir insan kalmadı. İyi bari ikinci hafta kadınlarda hiç üzülmeyeceğim. Pollyanna yine bir gün...

0 yorum:

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP