24 Ocak 2011 Pazartesi

babasını da sevmezdim zaten

Avustralya Açık'ta ilk turda elenen Fransız Aravane Rezai'nin aynı zamanda koçu olan babası ile kavga ettiği ortaya çıktı.

Bu aile zaten bir garipti. Bütün sülalecek İstanbul'a geldiklerinde yerinde tespit etmiştim. En ufak bi kıvılcıma bakıyor tartışmaya başlamaları. Melbourne'de de artık ne olduysa babası Arsalan tartaklamış Fransız tenisçiyi. Evlatlıktan reddetmiş ve erkek arkadaşını tehdit etmiş.

WTA bu olaylar üzerine, önceki gün Rezai'nin ailesinden bir kişinin maçlara girmesini yasakladığını duyurmuştu. Ama isim vermemişti. Babası olduğu belliydi zaten.

Fransa'nın iki numaralı oyuncusu, ilk turda Barbora Zahlavova-Strycova'ya üç sette mağlup olmuş, maçtan sonraki basın toplantısında, "Bahane bulmak istemiyorum ancak bu sabah çok sıkıntılı anlar yaşadım" ifadelerini kullanmıştı.

0 yorum:

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP