7 Eylül 2009 Pazartesi

monfils'in motivatörü muhammed ali


gael monfils amerika açık dördüncü turunda yarın karşılaşacağı rafael nadal ile olan maçı öncesi motivasyonu sağlamak için sabah akşam muhammed ali'nin kinşasa'daki maçını anlatan "when we were kings" isimli belgeseli izlediğini söylüyor.. avustralyalı koç roger rasheed'in tavsiyesi ile filmi izlemeye başlayan la monf,
"beni motive ediyor, bana ilham veriyor, gerçekten çok yardımı dokunuyor" diyor.. bu da monfils'in yeni zafer gösterisinin nedenini açıklıyor.. hayali boks yapıyor fransız sevinç gösterisinde..

bakalım belgesel'de anlatılan maçın sonucunda kazanan muhammed ali gibi monfils de yarın rafael nadal karşısında zafer dansını yapabilecek mi..

1 yorum:

aliye 7 Eylül 2009 22:36  

her ne kadar federer-nadal finalini dört gözle beklesem de, bu maç sonucundan korkmuyor da değilim. nadal en iyi oyununu oynayamıyor. monfils ise başarıya aç ve çok çılgın. sonucunu bir türlü kestiremediğim ve çok merak ettiğim bir maç. yapacak bir şey yok, bekleyip göreceğiz.

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP