8 Eylül 2009 Salı

maç programı: amerika açık 2009 - gün 9

Arthur Ashe Stadium
12:30 (tsi 19:30)
Na Li(CHN)[18] vs. Kim Clijsters(BEL)
Marin Cilic(CRO)[16] vs. Andy Murray(GBR)[2]
19:00
Flavia Pennetta(ITA)[10] vs. Serena Williams(USA)[2]
Gael Monfils(FRA)[13] vs. Rafael Nadal(ESP)[3]

Louis Armstrong Stadium
13:00 (tsi 20:00)
Juan Martin Del Potro(ARG)[6] vs. Juan Carlos Ferrero(ESP)[24]
16:00
Jo-Wilfried Tsonga(FRA)[7] vs. Fernando Gonzalez(CHI)[11]

tam liste

flavia pennetta vs. serena williams
mevzu büyük.. tablonun üst tarafında wickmayer/bondarenko oynarken burada pennetta ile williams'ın oynaması büyük haksızlık.. duygusal davranıp pennetta kazanır diyorum.. 3 sette diyorum.. nasıl olsa dünkü 3 tahminim de set sayılarına kadar tuttu.. yarın için yanılma kredisi açmış oldum kendime.. evet pennetta 3 set..

gael monfils vs. rafael nadal
nadal'ın bu turnuvadaki en ciddi rakibi, karşılaşacağı en büyük isim ve 5 setlik bir maç, kazanan bir fransız.. tahminlerim bu yönde.. gönül ister ki nadal kazansın gitsin kupayı kaldırsın kariyer grand slam yapsın.. ama turnuva başından beri izlediğim nadal bunu başaracak formda değil, üzgünüm..

1 yorum:

Unknown 8 Eylül 2009 15:34  

s.williams bence pennetta'yı eler.(ben de 3 set diyorum.)nadal-monfils maçı seyir zevki yüksek olur. bugünkü maçların ikiside zevkli olacağa benzer :)

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP