7 Eylül 2009 Pazartesi

maç programı: amerika açık 09 - gün 8

Arthur Ashe Stadium
11:00 (tsi 18:00)
Kateryna Bondarenko(UKR) vs. Gisela Dulko(ARG)
Melanie Oudin(USA) vs. Nadia Petrova(RUS)[13]
Roger Federer(SUI)[1] vs. Tommy Robredo(ESP)[14] (Not Before:14:30)
19:00
Caroline Wozniacki(DEN)[9] vs. Svetlana Kuznetsova(RUS)[6]
Novak Djokovic(SRB)[4] vs. Radek Stepanek(CZE)[15]

Louis Armstrong Stadium
11:00
Robin Soderling(SWE)[12] vs. Nikolay Davydenko(RUS)[8]
Petra Kvitova(CZE) vs. Yanina Wickmayer(BEL)
Fernando Verdasco(ESP)[10] vs. John Isner(USA) (NB: 15:00)

tam liste

melanie oudin vs. nadia petrova
şimdi düşünüyorum ki elena dementieva vatandaşı petrova ile oynasa rahat kazanır.. şarapova zaten yene yene bi hal oldu bu sene.. hem şarapova'yı hem dementieva'yı yenen melanie oudin'in de matematikteki geçişme özelliğinden petrova'yı çok rahat yener sonucunu çıkartmak saçma olmaz gibi geliyor.. ama zorlanacaktır oudin.. çünkü bu iki tenisçiye oranla daha iyi servis kullanan biri olacak karşısında.. yine de 3 sette kazanır genç amerikalı.. (şaka maka çeyrek finale çıkarttık kızı)

roger federer vs. tommy robredo
robredo formunun zirvesinde gözüküyor.. ancak federer'e rakip olamaz ama yine de tek taraflı değil çekişmeli bir maç olacaktır, toplamda maksimum 4 servis kırmalık farkın olacağını ve federer'în 3 sette kazanacağını tahmin ediyorum..

fernando verdasco vs. john isner
mr. passing shot ile file önü devi arasındaki bu mücadele günün en keyifli maçı olmaya aday.. tommy haas gibi file önü oyununu çok iyi uygulayan bir tenisçi karşısında bile harika forehandleri ile sayısız passing shot'a imza attı verdasco.. isner ise andy roddick karşısında file önünü kararttı resmen.. bir yerde okudum fakat nerede okuduğumu hatırlamıyorum verdasco'nun sakat olabileceğini, bu yüzden maçtan çekilebileceği yazıyordu.. eğer öyle olursa bir şey diyemem.. ama normal şartlar altında bu maç 4 sette verdasco'ya gider..

2 yorum:

Unknown 7 Eylül 2009 16:23  

hihi :) nadia petrova'nında önü açıldı.sharapova ya da dementieva rakibi olsa dördüncü turu görürdü eminim!!eğer oudin'i geçerse çeyrek finaldeki rakibi daha kolay olacak (kvitova ya da wickmayer). bir anlamda petrova için kilit maçı yani.açıkçası bu maçın sonucunu çok merak ediyorum.

Puskas 7 Eylül 2009 21:47  

Söderlingin karşısındakiler sana inat sakatlanıyor. Çeyrek finali gördü adam yine :)

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP