1 Haziran 2009 Pazartesi

roland garros 2009 - gün 8

bugünkü sonuçlar sonrası resmen dayak yemiş gibi oldum üzerime gelmeyin..
tek erkekler maçlarına bahis oynasaydım sadece fernando gonzalez - victor hanescu maçını tutturacakmışım..

bugün soderling müthiş oynadı.. sevmem adamı ama hakkını vermek lazım.. nadal da aksi gibi çok kötüydü.. kendisi de zaten maçtan sonraki basın toplantısında kötü oynadığını kabul etti.. sonuçta 31 maçlık yenilmezlik serisi ve 4 sene üstüste şampiyonluk kaldı geride.. bir daha kaç sene sonra böyle bir şey başarılır bekleyip göreceğiz ömrümüz yeterse.. ha eurosport'un yayın politikasına da giydirmek isterdi gönül ama eskiden beri çok saydım artık yeter..

andy murray'in cilic'î yenmesi de garip.. demek ki murray ciddi ciddi oyununu geliştirmiş.. turnuvadan önce murray çeyrek finale kalamaz, djokovic final oynar böylece djokovic tekrar üçüncülüğü alır diyordum.. murray alıp başını gidecek.. hele önümüz çim.. toprak kort azmanı fernando verdasco'nun sevilmeyen bir diğer tenisçi nikolay davydenko tarafından dağıtılması da ayrı bir konu.. başımıza taş yağacak..

tek bayanlarda ise azarenka ana ivanovic'i resmen korttan sildi.. 6-2 ve 6-3 ile çeyrek finalin yolunu tuttu genç belaruslu.. böylece ivanovic 3 vakte kadar ilk 10'dan düşmeyi de garantiledi.. azarenka ise çeyrek finalde dinara safina ile eşleşti.. hadi dinara şimdi de setleri 0'a karşı al da görelim.. rus raket bugün rezai'ye sadece 1 oyun verdi.. o da ev sahibi ülkenin tenisçisi olduğu için.. çok anlayışlı kız bu safina.. hadi çeyrek finalde de yapsana aynısını, hadi hadi.. sen russan victoria bela rus kızıııım..

ikinci çeyrekten dominika cibulkova ve maria şarapova geldi.. şarapova beni resmen ters köşeye yatırdı.. bence turnuvadan sonra fahri 1 numara verilmeli maria'ya.. hayır siz verin o zaten 2-3 ay sonra alıcak sahicisini.. cibulkova da sürpriz.. yetenekli bu kız uzun zamandır izliyorum da dengesiz skorlar alıyordu.. bu sefer iyi oturdu sanırım.. venus williams'ı yamultan agnes szavay'ı mağlup etti.. bravo..

yarının programı şöyleyken böyle..

juan martin del potro - jo-wilfried tsonga
jelena jankovic - sorana cirstea
andy roddick - gael monfils sizin için seçtilerim..

bugün de böyle yavan bi yazı oldu.. bütün gün bu haberlerle uğraştığım için yazasım gelmiyor artık..

0 yorum:

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP