4 Haziran 2009 Perşembe

navratilova'ya büyük onur


navratilova tenis dünyasının en prestijli ödüllerinden philipp chatrier ödülüne layık görüldü.. kariyerinde 167 tekler, 177 çiftler, 10 da karışık çiftler şampiyonluğu var.. ve hala ödül kazanmaya devam ediyor kendisi.. salı akşamı ödülünü alırken "chris evert ve john mcenroe gibi önemli isimlerin aldığı bu ödüle layık görülmek büyük bir mutluluk" dedi.. aynı gece rafael nadal ve jelena jankovic de 2008'in tenisçileri olarak ödül aldılar.. nadal tamam da jelena ne iş?

navratilova aynı gece roland garros'ta çıkış yapan michelle larcher de brito, victoria azarenka gibi tenisçiler hakkında da yorumda bulundu.. larcher de brito'nun korttaki çığlıklarına ithafen, "bağırmak hile yapmaktır, bunun önüne geçilmeli" dedi.

1 yorum:

Unknown 26 Ağustos 2009 16:21  

tarihin gördüğü en büyük oyunculardan biri olan navratilovaya çığlıklar konusunda kesinlikle katılıyorum.

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP