2 Ağustos 2010 Pazartesi

stanford'da vika'nın günü

Önceki gün Stanford yarı finalinde Agniezska Radwanska karşısında bir set geriden gelerek maçı kazanan Sharapova finalde aynı başarıyı gösteremedi. Victoria Azarenka ile karşılaşan eski dünya 1 numarası müsabakayı 6-4/6-1 kaybetti.


Masha ve Vika deyince zaten kulak tıkaçları devreye girer. Bağırmalarına karşı değilim. de Brito'nunkiler dışında beni rahatsız etmiyo.

Bu sonuçla Azarenka 12. sıraya yükselirken tekrar ilk 10'a girmek için önemli bir adım attı. Masha da aynı şekilde 13. sıraya yükseldi. Hadi be kızlar seneye İstanbul'da sezon sonu turnuvasında görelim sizi de güzellik ortalaması artsın. Başka türlü nasıl seyirci çekeceğiz? Bugün İstanbul Cup finali yine boş tribünlere oynandı.


(Foto: Getty / Reuters)

1 yorum:

youness 3 Ağustos 2010 16:12  

Vikanın performansı dolayısıyla son derece güzel bir maçtı diyebiliriz.İlk sette başabaş giden mücadelede attığı derin toplar ve geri çizgideki son derece sabırlı ve isabetli vuruşları Mariayı basit hata yapmaya zorladı.Servis performansları konusunda arada uçurumluk bir farkın olmayışı da oyun içerisinde kimin daha iyi olduğunu skorla birlikte ortaya koydu.Açıkçası maçın başında mental faktörlerden dolayı Marianın kazanacağını düşünüyordum ancak Vikanın maç içi tavırları beni epey şaşırttı.Mariayı bile rallillerde bıktırdı:)Oyun ve isteklilik konusunda baskın biçimde ön plana çıktı TEBRİKLER:)

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP