4 Ağustos 2010 Çarşamba

san diego: ana bildiğiniz, dinara bilmediğiniz gibi

Amerika Açık Serileri'nin WTA San Diego ayağında ikinci tur heyecanı yaşanacak bugün. 1 numaralı seribaşı Jelena Jankovic ve 2 numaralı seribaşı Samantha Stosur bugün ilk müsabakalarını oynayacaklar.


İlk turda iki seribaşı raket turnuvaya veda etti. 6 numaralı Bartoli, Daniela Hantuchova'ya üç sette mağlup olurken, Wickmayer de Sveta'ya yine üç sette boyun eğdi. Kuznetsova Wimbledon'daki ikinci tur mağlubiyetinin ardından ilk defa bir turnuvada boy gösteriyor ve galibiyet ile başlaması önemliydi. Belçikalı gibi çok ters bir rakete karşı kazanması ise sosu oldu. Geçen haftaki ilk tur galibiyetinden sonra karşılıksız aşk benzetmesi ile durumunu özetlediğim Ana yine ilk turda kaybetti. Shahar Peer karşısında aslında başabaş giden müsabakada ilk seti tie-break ile kaybeden Sırp, ikinci sette daha silikti. Neticede dediğime geldi. Rogers Cup'ta elemelerden girecek. İnanılmaz.

Safina maç kazandı. A-Bondarenko karşısında set vermedi Rus. Bu da ilginç bir gelişme zira alı maç üst üste kaybetmişti. Beş turnuvada ilk turda elenmişti. İkinci turda A-Radwanska ile oynayacak. Geçmiş olsun şimdiden. Twitter'dan da çıkmış küsüp. Çok dalga geçmişler. Yazık la. Pennetta ve Kirilenko ilk tur müsabakalarını kazanıp ikinci turda eşleştiler. Bu iki eski çiftler partnerinin maçı kaçmaz.

Bugünün programı aşağıda. Karşılaşmalar saat 21.00'de başlayacak:

0 yorum:

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP