9 Ocak 2010 Cumartesi

hopman cup: şampiyon ispanya



Hopman Cup finalinde karşılaşan İspanya ve Britanya'dan gülen taraf İspanya oldu. İlk maç kadınlar maçıydı ve 15 yaşındaki Laura Robson, Maria Jose'yi iki sette geçerek turnuvada maç bile kaybetmeyen İspanyollara ilk yenilgilerini tattırdı. Britler bu galibiyet ile şampiyonluğa bir adım daha yaklaştıklarını düşündüler. Hatta erkekler maçı başlayıp da Andy Murray, Tommy karşısında ilk seti 6-1 kazandığında iyiden iyiye şampiyon olduıklarını düşünüyorlardı. Ancak Robredo diğer iki seti kazanarak maçlarda durumun 1-1'e getirdi ve sonucu çiftler maçının belirlemesine neden oldu.

Çiftler maçı da başa baş geçti, Robson yaşına ve sıralamadki yerine (403) rağmen hafta boyunca gösterdiği müthiş mücadeleyi burada da sürdürdü. Murray ile birlikte dünyanın en tatlı çiftini oluştursalar da İspanyol ikiliye yenilmekten kurtulamadılar.



Andy Murray maç sonrası Robson'a kendisi ile oynadığı için teşekkür ederken, "Sanırım onu hayal kırıklığına uğrattım" dedi. Fakat bakıldığında Britanya kaybetmesine rağmen Laura Robson kazananlardan biriydi.
Genç Brit, Avustralya Açık elemeleri için wildcard aldı bu haftaki müthiş performansı ile. Geleceğin yıldızlarından biri olacak bu kız bakalım bu fırsatı kullanıp, elemeleri geçip, ilerleyebilecek mi.

3 yorum:

Spooky 9 Ocak 2010 21:29  

ingiliz medyası her önüne gelen tenisçiye atlayıp, suyunu çıkardığı sürece bu kızın da şansı yok...

Russell 9 Ocak 2010 22:45  

robson'da iş var.. baskı falan yalan, oynarsa oynar..

Spooky 10 Ocak 2010 10:01  

ingilizlerin yaptığı baskı da değil bambaşka bir şey :)

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP