4 Ocak 2010 Pazartesi

hopman cup: deneyim bu kez kazanamadı




Günün ikinci Hopman Cup maçında Britanya ile Kazakistan karşılaştılar. Britanya 94lü Laura Robson ve dünya sıralamasında dördüncü basamakta bulunan "bladi" Murray ile birincilik arıyor. Kazakistan'da ise Rusya'dan devşirilen iki isim, İpek'in çiftler partneri Yaroslava Shvedova ve Andrey Golubev var.



Grubun ilk maçında Rusya Almanya'yı yenmişti. Britanya-Kazakistan eşleşmesinin ilk maçında Shvedova, 15lik Robson'ı 4-6/6-3/6-0 ile yenmeyi başardı. Rahatsız rahatsız oynamış bir de. Dün Maria Jose Martinez Sanchez de hasta hasta oynamış ve kazanmıştı. Var bu Avustralya'nın suyunda bir şeyler.

İkinci maçta Murray brada, yoldaş Golubev'i 6-2'lik iki setle rahat bir şekilde geçti ve çiftler maçına kaldı her şey.




Çiftler maçı çok çekişmeli geçti. İlk defa partner olan Robson ile Murray, Avustralya'ya gelebilmek adına Asya Hopman Cup'ı kazanmak için mücadele eden Shvedova/Golubev ikilisini 6-3/5-7/7-6(12/10) yendiler.

Ben aslında Rusya-Kazakistan maçlarını merakla bekliyorum.
Yarın tsi 02:00'de Avustralya - ABD, tsi 09:30'da da İspanya - Romanya eşleşmeleri oynanacak.


(Foto: Getty Images ve AP)

0 yorum:

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP